En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

kvinnovärken räddar mig

Det värker och molar och hela jag känner mig äcklig och tung, magen är svullen och huden trött. Tack Gode Gud! Kvinnans förbannelse ni vet. Jag hade ingen som helst anledning att oroa mig, men när jag blev mer och mer försenad började paniken växa.. Igår var den nästintill totall när Qp menade att kondomer ofta går sönder utan att man vet det och att jag mycket väl kunde ha lyckats IGEN.

Det hade varit höjden av otur om det första riktiga sexet jag har sen M gör mig på smällen, och jag brukar oftast ha just största möjliga otur. Så igår kväll var ångesten total, i natt drömde jag åter samma drömmar som förra hösten. Otroligt verkliga drömmar om hur bebisen rörde sig under min hud, hur jag kunde urskilja en pytteliten fot då den vände sig inom mig. Sen vaknade jag med värken och äcklet och det feta hyn.. och blev överlycklig mitt i eländet!! Snacka om att jag lever ett skitliv just nu.

Insåg sent i går kväll/natt att jag kommer leva ensam länge. Väldigt länge. Det är en bitterljuv insikt. Den ger mig både lugn och stor storg.

Nu ska jag gå och slösa bort en dag på att stå i en butik och mögla bort. Bara för att få lite pengar. Så onödigt.

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-05-03 08:51

ville bara kika in på en annan Tigerlilja :-D

Skrivet av Tigerlilja, 2007-05-03 09:32

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?