En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

bloggmissbrukaren strikes again

Jag VET, jag bloggar på tok för mycket vissa dagar. Men that's life. Ibland har man mycket att säga, ibland tiger orden och vägrar komma.

Jag har just haft världens mysigaste kväll med C. Vi har suttit utanför och druckit cider/vin och rökt massor av cigaretter. Ja jag rökte bara ett par av solidaritet, men hon bolmade desto mer. Det kändes jättebra. Jag har föreslagit att hon och jag ska skaffa matchande gaddar innan jag flyttar, så vi ska kolla på det nu. Något snyggt som sammanbinder oss oavsett avstånden. Det måste vara något vi båda gillar, kanske i den här stilen fast tuffare..? Vi funderar på två styckna som liksom kompletterar varandra eller kanske två halvor av någonting? Det känns fint i alla fall.

Sen har vi såklart diskuterat hennes Mr. Hyde och min J. Finns mycket att säga där kan jag lova.. Vi får se vad som händer.. Helgen ligger öppen och ingen vet vad som kommer ske då. Både jag och hon har förstås våra små förhoppningar, men för min del så känner jag att skulle det bli på något annat sätt så gillar jag det läget också. Gawd knows vad som sker liksom.. Jag tänker inte vara en looser igen, jag ska behålla mitt cool.

Nu ska jag lägga mig på soffan och se på The closer innan det är dags för sängen. Kram å hej.

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-05-01 23:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?