En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

My So Called Life

Torsdag är en trosdag

Idag har jag äntligen äntligen äntligen fått rent här hemma. Efter en månad av smuts och oreda har jag nu städat som en idiot och fått relativt fint. Jag har också tvättat och pluggat och hämtat mina nya högtalare + subwoofer som jag längtat så efter. Bara för att upptäcka att en sladd saknas - grrr - så nu kan jag ändå inte använda dem!!

Och så går jag runt och är extremt lättirriterad och nervös. En del av det hela beror nog på att jag spänt går och väntar på resultatet från förra tentan, ju längre jag väntar desto värre faller jag nog om jag kuggat. Jag fixar inte en sån grej. Jag kuggar inte på tentor!

Men en större del av problemet är kanske att mitt hjärta hotar att börja tina upp igen, vad är det med mig egentligen?? En gång i halvåret ska jag prompt gå och få känslor för någon good-for-nothing-kille och vrida mig själv in-och-ut i plåga över detta fruktansvärda och okntrollerade tillstånd som är nyförälskelse. Det är så jobbigt för jag blir verkligen helt outhärdlig, intensiv och sjukligt osäker. Men om killen inte blir vettskrämd och lägger benen på ryggen så kommer först en kort period av rusig lycka men sen tröttnar jag. Bara så där. Vad är egentligen poängen?? Jag har inte TID med sånt här!

Den obehagliga möjligheten att jag kan få känslor för X, min fd. vän och nuvarande sovpartner hänger över mig, det är C som slagit i mig såna tankar. Själv tror jag inte att jag känner något för honom..? Men det är svårt att veta.. Nej, jag vill ha sex med honom, that's it. Men jag har en känsla av att någonting händer, som om något står för dörren. När jag känner så här brukar något underbart/fruktansvärt hända. Jag hoppas verkligen inte att det har med X att göra.

Skrivet av Tiger_Lily, 2007-04-19 22:09

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?