En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sofiaakerblom

Sofiaakerblom

Halloj här är jag!
En spontan och sprallig tjej som är utbildad till kock. Jag har alltid något nytt för mig.
Jag skall försöka blogga om mina tankar och funderingar och sådant, så får vi se hur bra det går med det =)
Kramar

Räkningar hit och räkningar dit, vill nån betala mina stackars räkningar??
Happ det ha vart jobb idag igen och som igår så gick dagen såå grymt långsamt :s men e ledig omorron för jag jobbar hela helgen själv på det där stället....

Jag fick ett nytt smeknamn idag, hehe ja hade hjälpt en gumma och så tittar hon på mig och säger:
-Tack så mycket för hjälpen Lasse!

Hehe Lasse vilken värld e du i, men du hade ju natt fast klockan var 2 på dagen oxå så :/ de e inte lätt att vara gammal. Men dom e för söta :)

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-10-03

Visa hela (2 kommentarer)

Hehe, jahapp och nu då asså jag känner mig lite halvmysko idag. Jag e flummig och superduper jätte mega glad, vet inte direkt varför. Men men idag har jag köppt en tv en 26 tum platt så det e ju bra, bara att man e mycket "fattigare" nu :/ men men smällar man får ta ha även köpt en dvd-spelar så yeyy nu vill jag flytta och ha mina filmkvällar me mina kompisar!!

Omorron kommer Josse hit ut och tittar på min utställning :) hur intressant det kan vara att kolla på den sen då :/ men det skall bli jätte roligt =) =) det var längesedan jag träffade dig ju :( saknar dig ju..
Men ett stort tack till alla mina kompisar/familjen som ha vart och kollat på den, det betyder massor för lilla mig =)

Men den hära känslan som jag har i magen, nee det är en härlig känsla och den behöver aldrig sluta, jag vet int riktigt varför eller vad som ha gjort att de känns så helt underbart, för så här ha det inte kännts på ja vet int hur länge, (och neej de har inget med...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-10-01

Visa hela (2 kommentarer)

Aaa det fanns havtorn nere vid stranden =)

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-09-30

Visa hela (0 kommentarer)

Idag vaknade man så här tiiidigt, redan halv 9 så var jag klarvaken men lyckades somna om i typ en halvtimma och sen låg jag och läste lite, det var väldigt nice att bara ligga och dra sig ett tag.
Hmm sen har jag hunnit äta frukost och taggi bort fästing på Molly och kammat bort lös päls, jaaa det har nog aldrig lossat så mycket från henne som deet gjorde idag, så sen låg hon i min famn i över en halv timme och vi hade jätte mysigt och bara gosade hihi, så nu e hon jätte glad och skuttar runt i buren (tror jag iaf hehe). Nu så har jag faktiskt tvätt i blöt oxå som jag skall gå och fixa nu.
Får väl se vad som händer idag kanske vi skall åka och se om det har kommit någgi havtorn ännu då! Hoppas det e såå skönt att bara vara där nere vid stranden och idag så är det ju strååålande sol och varmt =)

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-09-30

Visa hela (1 kommentar)

Japp så e det idag Underhåll mig och det är NUUUUU!!!
Idag är det en sån härn dag att jag inte riktigt vet vad jag skall ta och göra ahr tråkigt men ändå inte, flyter med men ändå inte. Känner mig jäääättte glad och på riktigt flirt humör, så då borde ju allt vara bra, jag vet inte men jag har en sån därn mysig känsla i "magen" hehe, och fråga mig inte varför, det har ju lixom inte hänt någgi nytt i mitt liv precis.

Och nu har jag försökt blogga i en hel timma och se hur dååligt det går :/

:/

Nää nu får det vara nog med bloggandet igen.
Josse för "*****************" blir friskt de e såå tråkigt, vi kan ju int gå ut och gå nu heller och du skulle berätta det där åt mig oxå, vill ju vetaaa!!!

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-09-28

Visa hela (1 kommentar)

Nee fyy jag tycker så verkligen inte om hösten eller visst så kan det vara mysigt när man får sitta inne och titta på film och ha krypit ner under en filt eller läsa en bra bok och dircka en varm kopp choklad och ha levande ljus mm de e nice. Men de e inte kul när det e mörkt ute jag tycker lixom int om mörkret juu :/ :/

Men för övrigt så har jag idag tvättat fönster och sen har jag tvätta fönster och sen joo gissa tvättat fönster, änteligen när jag var klar med dom så mm började det regna typ 3 sekunder efter att jag hade blivit klar, mm då var jag såå glad (öö not) och omorron så då skall jag tvätta ännu mera fönster, så om jag inga kan tvätta fönster efter det här så kommer jag ALDRIG att lära mig det heller...

Hmm Karroooo vet du vad, grisen (Molly) pussade mig på näsan 3 gånger i rad idag vem tror du hon tycker mest om, ja nå hon hatar ju dig så jag tippar på att hon gillar mig mest :p heheheh känns det bittert :p...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-09-26

Visa hela (4 kommentarer)

Så var vi här igen och har det faktumet framför oss som vi har alla helger och det är att, fyyy tusans vad veckan har gått fort, man bara sover, jobbar och äter samma visa alla dagar.

Igår så var jag och Josse på Open by night och hon fick mig verkligen på bra humör =) hehe men asså det var ju synd om han där killen Josse, han e väl märkt för livet vågar väl aldrig gå över en väg mera haha men fyy jag håller på att skrattar så att jag blir dubbelvikt så fort jag tänker på det :p

Idag så var jag och Josse och simmade eller bubblade i poolen som vanligt, hehe det var nice.

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-09-22

Visa hela (1 kommentar)

Vad skulle du göra om jag:

1. Jag dog?
2. Jag kysste dig?
3. Jag föll?
4. Jag bodde i huset brevid dig?
5. Jag oväntat kom hem till dig?
6. Jag stal något?
7. Jag sa att jag älskade dig?
8. Jag grät?
9.Jag låg på sjukhuset?

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-09-22

Visa hela (1 kommentar)