En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sofiaakerblom

Sofiaakerblom

Halloj här är jag!
En spontan och sprallig tjej som är utbildad till kock. Jag har alltid något nytt för mig.
Jag skall försöka blogga om mina tankar och funderingar och sådant, så får vi se hur bra det går med det =)
Kramar

Japp så e det. Sikken kväll det var igår hehe vi var ju ut och lyssnade på Stand upen Pontus Enhörning och han var väl sådär att lyssna på (han förra var bättre) men det var såå kul ändå iaf efter ett par drinkar och lite vin hehe. Och jag slapp betala mina drinkar själv, eller jag betalade en halv flaska vin och 1 drink sen kom brorsan skall du ha en till, nu skall du ha en till, NU behöver du en till, tror de slutade med typ 4 st Southern Comfort (vår egen lilla specialare med sprite och lime) mmm de e göttis göttis!!! :)
Så jaaa Fia vart "lite" (tolkas hur de vill) full hehe, men skit samma nån gång skall man ja roligt och de hadd jag igår så tack för igår kväll alla ni som var med :) och jag tar alltid mina "värsta" fyllor när Matte e med det var samma sak på Rockoff!!
Nu vet gulle om att jag e en sån som fyllemessan, vet int hur många mess han fick igår :p och flummiga :p hehehehe
Det bästa med allt, inte är jag bakis idag heller wihiii =).

PUSS&KRAMoch...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-17

Visa hela (2 kommentarer)

Hmm idag har vart en hemsk dag, först så vaknar jag imorse med ett fruktansvärt morgonhumör Förlåt mig mamma att det gick ut över dig! men seriöst ja har aldrig vart sådär arg på morgonen i hela mitt liv, blev ju inte bättre med dagens lopp heller gick och irriterade mig på småsaker på jobbet, för att inte ha fått tag på pojken på ett helt dygn, höll på att döö utav oror.

Jag e en sådan person som orar mig mycket för lite, och sen visste ja inte om han hade hunnit hem med färjan eller int, så de slutar med att jag rinde till Maria och beklagade min oro och mitt humör! och det i ett andetag tyyp. Tack för att du lyssnade!! Sen ringde jag till pojken och fick helt otroligt tag på han och de första han fick höra utav mig var typ nått sånt härnt:
Du e ju förfan omöjlig att få tag på!! Jag har messat och messat!!
så kommer det ett ynkligt, men ja ha inga haft tid att svara, (hallåå på 24 timmar inga haft tid att svara men OKEJ)
Så när...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-16

Visa hela (1 kommentar)

Ursch fyy så trött jag är!! Ögonlocken e lika tunga som cement. Borde ha tändstickor till hjälp!

Det kan ju int vara normal, alla dagar den här veckan så har jag sovit 9 timmar dvs. jag har somnat vid 9 på kvällen :s öööö OoooKkk!!!
Och så krävande e inte mitt jobb att man skall bli trött utav det eller trött som i grymt uttråkad av att gå och städa, men lixom de säger väl sig självt vem tycker om att städa?
Ja inte jag iaf. Det var ett sånt härnt jo, jag tar de för att jag behöver pengar men ja har de till 31 December i alla fall sen tänker ja inte städa mera iaf, blir i nödfall i brist på annat för att jag skall ha råd med hyran och sånt! Men jag har sökt kockjobb så får se om man får det då, skall söka annat oxå, trvis där nu men tänker inte städa hur länge som helst till, de e ett som e säkert!!

Nååjaaa, inte klaga mera. Skall fortsätta prata med Mia på msn nu och sen sussssssa->så skönt :)

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-15

Visa hela (1 kommentar)

Mmmmmm så e det, det har snöat inatt när man kom ut imorse så var det helt vitt på marken och massa snö på bilen.
Det e väl bara att inse nu att vinter faktiskt snart e här i år igen, kan ni tänka er det??
Men men det var bara att pallra sig ut i kylan och sätta sig i bilen och puttra iväg på jobbet och till på köpet så var det ju halt på vägen oxå, nee inge kul alls!

Väl framme på jobbet hmm vad var klockan dårå, typ 06.45 var jag där japp, hann läsa både Nya Åland och Ålandstidningen i lung och ro, jag vill ha den tiden på morgonen när jag får sitta och läsa och ta det lungt, annars hehe blir jag på väldans dåligt humör om någon förstör min morgon.

Sen tillbringa en hel dag med mer eller mindre "knäppa" typer, hehe jaa jag brukar säga att: Man skall ha kul på jobbet! och det har man verkligen med det där gänget, spelar faktiskt inte så stor rol vem de e som är på jobb för alla kan...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-14

Visa hela (1 kommentar)

Idag så var jag och Maria och fikade mm skvalllller, varm choklad och en smörgås så trevligt det var :)
Kunde göra bara ett konstaterande!! för min del så är årets julrusning i full gång, kppte julklappar till Matte, Karro, mamma och pappa idag :) yeeeey så nu har jag klappar kvar att köpa till Maria, Josse, Sandra och gullisen.. har jag glömt någon??? hmmm!
Men jag har ingen aning om vad jag skall köpa till gulle för om man frågar så säger han, ja vet inga! Som om de blir lättare då!
Nu skall jag packa in lite klappar då, så får jag ta och lacka dom lite senare.
Ut och gå med Josse blir det till att göra ikväll, nu var det längesen igen eller det känns så iaf, kul skall det bli =)

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Jag tycker om dig så mycket så att jag blir konstig (oj du e för söt du gulle)

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-13

Visa hela (2 kommentarer)

Vem skall kakan (pajen) smaka??

Aaa det är min sysselsättning för denna kväll. Jag håller på att bakar en Citronpaj, mmm det är såå gottis det :p väntar just nu på att bottnet skall bli färdiggräddat i ugnen så att jag kan gå och laga citronkrämen :)
Så då sitter man här och väntar och väntar och väntar, klockan tickar men den piiiiper aldrig....
Hehe standard när jag e i köket (asså bara hemma då) och bakar så står jag med mp3 i öronen sjunger "hellre än bra" högt och ljudligt ända tills mamma eller pappa eller någon annan kommer och pikar åt mig att det låter faktsikt ganska illa, typ förjävligt heeeeh nämen ojsan hoppsan så tokigt det kan gå då.. Så kläcker man ur sig ett litet ynkligt

- förlåt jag skall vara tyst nu!

Mmm bra där, det kanske håller i tjaa cirka 5 sekunder sen e man igång igen med den här abslut oemotståndliga sångrösten,, Idol här kommer jag så se upp
Sen så kanske man kan ta sig en liten svängom i...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-07

Visa hela (2 kommentarer)

Jaa jag e värsta mega stolt över mig nu faktiskt.
Som ni vet så har jag ju haft mina tavlor på utställning och jag har sålt 7 st utav dom 9 st som jag har haft utställda då.
SÅ nu e jag hyperglad och jätte stolt över mig faktiskt, på det så har jag fått ihop 210€ och dom kostade typ 97 och göra så jag har ju tjänat ihop det som jag har lagt ut :) :)

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-04

Visa hela (2 kommentarer)

Idag har jag vart ute och gått med Josse :) det var himla trevligt vi får göra om det snaaart..
Annars så har jag bakat äppelpaj med Karro, den vart väldigt gooo =)
Sen så har vi haft spelkväll med pappa, karro, matte och jag vi spelade hmm Kinaspelet tror jag det heter och sen Bondespelet och fia förlorar typ alltid..

Hmm omorron skall vi och firar faster som fyller år på måndagen men har släktkalas omorron dårå. Skall bli trevligt att träffa alla igen =)

Och nu tänker jag gå och susselisussa så natti natt och sov gott på er alla..
Det är lite tokigt att skylla ifrån sig saker på andra, blir svårt att få det som det har vart :/.

PUSS&KRAMoch nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-03

Visa hela (0 kommentarer)