En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sofiaakerblom

Sofiaakerblom

Halloj här är jag!
En spontan och sprallig tjej som är utbildad till kock. Jag har alltid något nytt för mig.
Jag skall försöka blogga om mina tankar och funderingar och sådant, så får vi se hur bra det går med det =)
Kramar

Jaa fyy ja det här ha vart en dålig dag!!
Jag har sträckt mig i sidan (igår, vet inga hur!) skönt bara värre när man skall lyfta, duscha, byta osv..
Så e inge vidare skönt. Hoppas de går över efter lite bad i bubbelpoolen ikväll.. E på helt konstigt humör idag, jag känner mig tom och deppig nää inge kul alls. Jäkla pissdag, rent ut sagt!
Jag vet precis varför själv oxå meeen åhhh så jobbigt kom hem nån gång!!!


Du e fööör långt bort, bort i swe :(

Men men e ju int så länge kvar nu men sammanlagt blir de 7 lååååååånga dagar, såå jobbigt kan sätta mig ner i ett hörn och bara gömma mig, de gör ippi hjärtat juuu! Saknar dig <3

Ähh nu å simma me Josse och sen jobba dag omorron, kväll på torsdag och sen dag på fredag igen.

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

Igår så var jag "snäll tant" som jag e kallad, jag var och kollade på när gulle var och spelade Warhammer men asså jaaa att skall man förstå någgi utav det där spelet, 12 tum hit 16 tum dit. Flytta lite kanoner och gubbar och sånt och jo sen skall vi skjuta lite oxå..
Hmm nee han får nog förklara lite till innan jag fattar det! Nee men de e säkert kul bara man sätter sig in i det ordentligt. Orkade bara sitta där me Josse tyst i en timme sen gav vi upp, men tack Josse för att du kom med mig :) och vilken mördarbacke!!!! jisses

Sen åkte jag till Matte och så lagade vi plättar och kastade dom upp i luften och OJ så kul vi hade, jag var ju lugnt bäst. Matte kastade sin plätt på golvet och guu va ja skrattade, fick sätta mig ner på golvet, vek mig ju utav skratt och då hade han just stått en stund före och sagt att jag no inga skulle få kasta den på golvet, meeh hallåå ja e ju kock lite sånt därnt skall man väl kunna då :p
Nåja sen så kollade vi på Sagan...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-12-01

Visa hela (3 kommentarer)

Igår så var jag och Josse och spelade biljard hehe kul kul, men asså vi kunde nog ha vart bättre om man säger som så!!! Men Josse du var ju "liiite" bättre än mig så kanske jag oxå skulle börja spela utan skor :p hehe ajaaa Sen var jag till brorsan och kollade film en stunden -> hämtade mamma från flyget!
Hmm vad händer ikväll då? hmm öö pojken hit ut på middag så mamma och pappa och brorsan SKÄRPNING FÖR ER, BETEE ER!!!! TACK!
Sen omorron så skall jag och Josse och kolla julklappar, hoppas jag hittar nån iaf. På kvällen så ha ja sagt att ja skall komma och kolla på när pojken spelar Warhammer, hur kul kan de vara sen! :/ Va bra att du kommer me som sällskap Josse, men ja tror inga att vi får prata så mycket där bara :P

Jo omorron så börjar jag jobba som vårade oxå :)
Det var väl dagens blogg det där.

PUSS&KRAM och nyp i näsans

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-29

Visa hela (1 kommentar)

Jag har just vart och spelat biljard för första gången i mitt liv och guu så kul det var, de e nog min nya hobbey!! Det var jag, Matte, Jenny och Karro som var och spalde.
Skall antaglien och spela omorron igen om det finns tider, så skall jag försöka få med gulle omorron då, ha skulle tydligen hem och äta den tiden vi var och spelade idag..
Men de e farligt det där spelet man kan ju skada sig hehe det gjorde både Jenny och jag, mm jaa vi e sååå klantiga se nu har jag erkännt det oxå!!.

Jahapp omorron jobb igen då!! Suuuck
Hmm största problemet e julklappen till gulle vad tusans skall man köpa, jag vet vad han skulle tycka om säkert men ja tänker inga köpa saker så att han spelar ännu mera! Men man vill ju ge nåt som visar att man tycker om och att han betyder mycket för en.
Så om någon har förslag på vad man kan ge så är jag öppen för förslag!

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-25

Visa hela (4 kommentarer)

En av de 101 hemligheter om män som kvinnor aldrig kommer att få veta

Gymnasieskola, Umeå

Tre killar ~17 kommer nedför trappan ner till skolans entré.
Kille 1: Nej men tjej kan du ju inte skaffa dig!
Kille 2: Nej precis! Skaffar man tjej så måste man ju ringa minst tre gånger om dagen, och då har man ju aldrig tid att spela WoW!
Kille 3: Äh, det är lugnt! Man säger ju bara att telefonen är trasig!


Hmm stämmer detta in på någon kanske :p Wow hit och dit,hehe
Men tycker om dig såå mycket för de
PUSS PÅ DIG <3

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-24

Visa hela (0 kommentarer)

Nu sitter man här och lyssnar på mp3, blandade låtar bättre och sämre. Gulle ligger och vilar guuuu så trååkig han e då, måste ha taggi på att laga maten. Det var gottis i alla fall.. Och jag kan serilöst aldrig vara tyst när vi skall vila, jag vet inga jag de e som om det skulle komma nån våg av pratsamhet över mig, nån typ utav pratdiarrè hehe stackars gubben..
Tror han e lite putt på mig eller låtsas vara det iaf, så att ja inga skall vara där och störa. Så han får väl an sova dåå, men hehe ja skall no gå och väcka han nån gång.
Dvs om han inga stör sig på att jag sitter och smattrar på han tagnentbord!!!

Men enligt mig så har jag faktiskt rätt att prata för när ja kom hit så jisses vad han pratade, han var ju inte tyst en sekund heller (OJ nu börjar jag inse hur jobbig jag brukar vara)
Men lixom han pratade med mjölktetran oxå :s det brukar faktiskt inga jag göra, de e ett som e säkert i alla fall.
Nämen ojsan hoppas vad det här blir...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-24

Visa hela (2 kommentarer)

Japp det hade jag och syrran igår "Te och myskväll" lite kvällsfika med skvaller och bra serier. Såklart fick jag masssssssa pussar utav Molly. hehe

Ikväll så var vi och kollade på julgatan, den öppnades idag, jisses redan det enda som fattas e snön- jag har såån julstämning redan...
Efter det så skulle vi egenteligen och simma, men hela stället var fullt med bilar så vi gav upp på den idèn ganska fort och åka och köpte bröd så lagade vi kvällsfika igen, mmmm kanelte jisses de e gott det i alla fall, jag bara måste måste måste hitta det här på holmen!!! Där med basta!

Nee nu fort och platta håret och sen i säng, jobba omorron igen, tänk att man måste jobba alla dagar!!

Omorron blir det Vin&Ost kväll med familjen :)

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-22

Visa hela (0 kommentarer)

Japp det är jag faktsikt ikväll Ding Dong och inga liiite heller, tusans vad det sliiirar ikväll.
Jag och mamma var ute och gick i våra fin fina reflexvästar (kom ihåg att använda reflex)!!!!! och jag tycker lite synd om mamma.
Jag hoppade och studsade, sjöng och pallrade mig. I och för sig så gör jag det ännu :p
Haaah oj, kom just på att jag sitter och pratar högt för mig själv oxå. Vart e denna fia på väg!!
Ibland e det en himla tur att man bor mitt ute i skogen och kan vara såhär utan att någon ser eller "hör", eller de beror ju på om nån e ute i skogen och tjuvlyssnar, hmmmm
Neee hoho nu skall jag ta och fortsääa knapra på chips och dricka saft med isbitar i, muuumsit :)

Happ så säger gulle oxå: Du blir bara märkligare o märkligare!!
Öö de där låter ju inge bra, men de e så som jag e, de heter personlighet och tänk sikken tråkig person man skulle vara om man inte skulole kunna flumma och vara knäpp då.
Hehehe :p


PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-11-19

Visa hela (1 kommentar)