En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sofiaakerblom

Sofiaakerblom

Halloj här är jag!
En spontan och sprallig tjej som är utbildad till kock. Jag har alltid något nytt för mig.
Jag skall försöka blogga om mina tankar och funderingar och sådant, så får vi se hur bra det går med det =)
Kramar

Tror jag seriöst ha gett upp hoppet om att få tillbaka min blogg tid, kommer int på någgi att blogga om eller jo egenteligen har jag massvis men det bloggar ja inte om :p
Men jag får snart flytta in i min lägenhet i alla fall i mars så. Har ju faktiskt väntat ett tag nu så det börjar bli på tiden!!

jahapp och igår så var det alla hjärtans dag, lite överskattad om jag får säga det, lixom om man ensam så blir man typ deppig och om man har någon så har man ett tusans problem med vad man ska hitta på.. Men jag har ju inte det problemet att måsta hitta på nåt till någon men inte va jag deppig heller, nehee dåå det va jag inte alls, va till kusinen som fyllde 1 år och "dregla på Fia, peta lite i hennes hår och hennes panna med dina helt nerdreglade fingrar, mm supergullit. NOT!"

Men jag hade faktiskt en bra dag/kväll och bättre blev den oxå hihi ;) och den här dagen hehe den ha vart så här bra oxå, e på nåt sånt härnt humör hmm jag e glad typ...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2008-02-15

Visa hela (0 kommentarer)

Nu e det väl dags att uppdatera bloggen, jag lever faktiskt men jag har varken tid eller ork, tja visst tid har jag men ork öö nee inte till att sätta sig ner på kvällen och blogga heller..

Nåväl igår så var jag och beställde mera möbler :) och så var jag å kikade på mig lgh, dom har börjat sätta in köket nu, såå nice blir det nog bara de blir klart tror ja. 1 Mars gäller det :) hihi synd att man jobbar hela den helgen e bara ledig på onsdagen så de kommer väl bli sena kvällar antar jag om ja ska kunna få upp alla hyllor och sånt jox i den, och pappa är emot all hjälp som ja försöker fixa dit, nee matte och han skall göra det för då blir det på hanses sätt och tjaa enligt pappa så är matte rädd om alla saker och han är nog, jo visst det är han men va fan det kan väl andtra oxå vara. Jag blir så arg på sådant, så därför tar de väl ännu längre att få det klart.

Sen var jag och red igår igen oxå, på en galen häst okej okej int rikkit galen men min...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2008-01-30

Visa hela (1 kommentar)

Igår kväll hehe Josse kom hit ut till Lemlandsskogarna som hon kallade det, vilket oxå stämmer ganska bra :p men det var jätte kul, du räddade min kväll :) så gick vi ut och traskade i snööö/blååst fyy va kallt om rumpan jag fick, hehe.
Nu så skall jag snart åka iväg på jobbet, har kvällspass igen, men slutar ju 20.30 så de ska välan gå och Josse så vill jag att du är pigg när jag slutar så vi kan gå ut å gå :p eller någgi sånt iaf :) nej nu vet jag Snöbollskrig :p
Nee om man sku gå och göra någgi vettigt innan man åker typ kolla i tidningen.

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2008-01-23

Visa hela (2 kommentarer)

Vilken dag, gick å lade mig sent igår och steg upp tidigt idag :/ vilket endans kan resultera i en enda sak; Trött eller typ i alla fall, liiite :p
Idag ha ja vart och rännt på stan lite å sen va ja till Josse :) det va såå kul att träffa henne igen, va ju typ år och dagar sen känns så iaf. Få prata lite skvaller igen :) det behööövs :)
Hmm och vad ska man göra ikväll nån som har förslag?? börjar först 12 omorron så får lite sovmorgon igen, nice nice eller i alla fall till 9 :)
Men fyy nu ha de börjat snöa igen och neee, ha de inga kommit snö hittills så behöver de inga kommer någgi heller, tycker jag iaf :p
PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2008-01-22

Visa hela (2 kommentarer)

Orka med allt tjafs, sikken himla tur att man flyttar om typ 1,5 månader för annars ja skulle seriöst inkvartera mig hos min bror eller tjaa vem som helst faktiskt.

-Nee du får int åka hemifrån för hon nojsar mycket mera då, stanna hemma ikväll, snälla? (kan man säga nej till de) nee..

-Varför tar du alltid hans parti, du kan väl lyssna på mig nån gång, ja har de int så lätt, han e jobbig.

1 okej du har det jävligt lätt med han, han gör precis allting du vill att han ska göra och när du vill och du fortsätter att nööta så s*****a oxå.
Förstååå varför han alltid går ut när du sätter igång och tjafsar.
Det finns inte en enda människa som orkar lyssna på dig och du tror såklart att jag skall göra det..
Herre guu vilka kontrollbehov den personen har, om ja går från ett rum så frågar du direkt "Vart ska du" ööö tja hmm upp kanske, ja blir seriöst lätt galen på de. Kan ju inte ens gå på toa utan att du frågar vart man skall gå. Guuu så...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2008-01-19

Visa hela (1 kommentar)

I vilken riktning åker bussen på bilden nedan?

Kör den åt höger eller vänster?


Kan du inte bestämma dig?

Titta noggrant på bilden en gång till!

Du vet fortfarande inte…?


Samma bild visades för förskolebarn och dom fick samma fråga; åt vilket håll kör bussen?


90% av barnen gav följande svar:


'Bussen kör åt vänster'


På frågan; 'Varför tror du att bussen kör åt vänster?' svarade barnen:

'Eftersom man inte kan se dörren där man stiger på bussen!'


Hur känner du dig nu?????


PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2008-01-19

Visa hela (3 kommentarer)

Min näsa bortskänkes absolut helt gratis eller, för några dagar igen tills ja vill ha tillbaka den. Den ser ut som rudolfs röda näsa, ont gör den oxå!! :( Josse känner du igen din näsa här oxå.. ?
Jag börjar faktistk bli lite trött på det här har legat i 38-39 graders feber sen i måndags kväll, halsen tar kål på mig näsan, hmm den tänker ja inte nämna mera alls!! Låter som en karl typ när man pratar gör ja oxå.. Vad e detta, tror det kallas, heheh du har fått årets förkylning!!! Men men e sjukskriven till och med söndag iaf, jag skulle ju ha jobbat hela helgen å allt sånt, men men ..

Nu tror ja Josse har somnat och trillat av soffan eller någgi sånt för guu så tyst hon blev, eller så e det jag som blev extremt tråkig :p ja tror på det första ja :p :p
Nehe om man sku ta å gå ner å äta lite paj som mamma ha vart snäll å bakat åt mig :)

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2008-01-17

Visa hela (1 kommentar)

Jaa det är det faktiskt ursch, fy och blää dag idag. Vaknade med typ 39 graders feber imorse så de va bara att ringa till jobbet och så ha jag haft hela dagen.
Men Maria kom och underhöll mig en stund iaf :) :) det var nice..
Fyy känns som om ja ha nysit hela dagen, legat på soffan på sovit. inte ätit middag och inget sånt :( hmm, blir till att vara hemma omorron med så en ny soffliggar/nys dag då!!

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2008-01-15

Visa hela (2 kommentarer)