En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sofiaakerblom

Sofiaakerblom

Halloj här är jag!
En spontan och sprallig tjej som är utbildad till kock. Jag har alltid något nytt för mig.
Jag skall försöka blogga om mina tankar och funderingar och sådant, så får vi se hur bra det går med det =)
Kramar

Okej, nu är det jobb vecka som gäller =( har såå ingen lust, fan va skött asså jobbar den 6-13 Juni så jag kommer då inte att vara hemma då och knappt ute på msn Hur skall jag klara mig utan alla helt underbara,härliga personer som jag umgås hela tiden med. De blir svårt men men. Och alla som jag har på msn nya som gammla typer, nää hoho, ja får börja umgås rejält med min mp3 och min data och mina dvd filmer om man har lite tid över, men de gööör jag ju redan. Hmmm??
Och till på köpet så har jag värsta förkylningen igen!!!!

Idag har de vart jätte fint väder jag var med Alva och Adde till Mannechai (elelr hur de stavas) och åt lunch, såå trääävligt var det =)

Ne nu ner höres sen nån gång under veckan eller om då 8 hela dagar och nätter....

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-06-05

Visa hela (2 kommentarer)

Fy bubblan vad tiden går fort nu för tiden de e ju skrämmande ju, nu e det inte länge kvar tills jag skall ut och jobba igen, vad jag kommer att sakna alla här i alla fall och jo visst man kommer ju tillbaka de e ju baaaara 7 dagar men liksom, hallå finns typ inga möjligheter till att vara ute på msn heller man har inga tid, de e typ jobba/sova/jobba/sova och sen de finns inte nån sändning i hytten, snacka om ett isolerat liv när man e ute på sjön och jobbar..

Jag vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer att sakna alla speciellt dig Alva, du om nån betyder massor för mig. Och Maria och jaa huj huj...
Men snälla ni får inga säga till mig att ni inte vill att jag skall åka, de e flera som ha gjort det, och det är säkert många som tycker att jag pallrar men jag har jätte svårt med att vara borta från de personer som betyder mest för mig i hela mitt liv, men de går nog det med e ju bara för en sommar och inte mera, men sen e jag ju ledig i 7 dagar i sträck så de e...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-06-03

Visa hela (1 kommentar)

:p

Igår så var jag och Sporre och Sporres syster till Madde på fika treäävligt värre var det, man må ju hålla kontakten nu när skolan är slut och man inte träffas så mycket mera :( men he fuuunkar ju ändå. Tur e de

Hmm idag så var jag till Åsa och den urgulliga ungen Jonas, han e såå söt så de int e klokt och han va faktiskt snäll oxå och så skrattade man lite oxå så de slutade me att man låg på golvet och lekte med han så hehe..

Men nu e de midda så

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-06-01

Visa hela (1 kommentar)

Jaha då ahr 2 dagar gått på jobbet poch jag e hemma igen, var ju bara som inhoppar 2 st dagar. Men de var gansak skönt att börja med 2 dagars passs lära sig hitta lite på båten och sånt men iaf på onsdag nästa vecka den 6 så gäller det på riktigt, då e det ett 7-dagars pass som gäller.

Så jag ska vara på "mackorna" första veckan där var jag nu oxå så upp och börja jobba vid 7 på morgonen bara, jag som är sååå himla morgonpigg!
Men de blir ju till att sova jobba, sova jobba för man e trött när man har slutat för dagen, som i måndags då jobbade jag 12 timmar och i tisdags jobbade jag 11 timmar, och vi hade liksom typ 1300 frukost och hmm jag har gjort över 1000 mackor på 2 dagar nu och har 3 timmar övertid, men man får ju pääängar för det sen oxå =)

Men de finns ju faktiskt gott om "ögongodis" där iaf ;p i alla fall i typ maskinen och sånt, tror dom hör dit men va vet jag :p hehe

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-05-30

Visa hela (1 kommentar)

Aj ja, Birka ringde mig klockan 21.28 dvs en timma sedan nu och ville att jag skulle komma på jobb på måndag och tisdag så nu har jag stress packat ner alla saker som jag tror att jag behöver ha med mig.
Känns lite mysko när inte jag behöver släpa på kockkläderna det är bara kockskorna som jag behöver ha med mig så och då mina egna knivar om jag vill det och de e klart att jag vill ha dem med mig!!!!
Så mina planer för de kommande dagarna bara vinka hej då (vink, vink) till dem så nu var det klart, tog en jäääätttesnabb dusch just, tvingade i mig den vedervärdiga hostmedicinen som oxå kommer att få följa med mig på båten, där bland annat oxå sjösjuketabletter finns och sådana saker, inget intressant.
Så nu hostan gå bort vill inte att du e kvar imorgon!!!!!!

Men om man skulle ta och gå och försöka sova nu de kan ju kanske behövas, och så ska jag prata lite med min hosta oxå hehe... Höres på onsdag då kanske!!

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-05-27

Visa hela (1 kommentar)

Grattis Madde väldigt mycket i efterskott, mitt minne svek mig jag var i Sthlm den dagen. '
Men jätte mycket grattis iaf,hopopas du hade en bra dag då..
Jag ska komma och "våldgästa" dig nån dag här :p

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-05-27

Visa hela (1 kommentar)

Idag är det såå himla fint väder man blir såå glaa av att gå ut i det varma sommarvädret =)
Så vad har jag gjort idag hmm jo mamma kom och väckte mig vid typ 10 och tvingade mig att åka till hälsocentralen för att få någgi mot min hosta och liksom jag tycker ju verkligen inte om nåt som heter läkare överhuvudtaget i alla fall inte när det är jag som skall dit och bli undersökt.

Nåväl mamma hde fått nog av mitt hostande på nätterna ja menar jag väcker liksom hela huset på nätterna och så kan ju inte jag heller sova en hel natt så de var bara att lyssna på mammi efter att ha försökt övertyga henne om att jag säkert var bättre nu men de gick hon ju inte på.

Sen satt man där i en obekväm stol känner hur paniken kommer, kan det inte vara över snart (nej fyy jag hatar verkligen läkare) men det var typ bara 5 st före mig och så sade dem i receptionen att det bara skulle ta 40 minuter innan det var min tur så tänker man:
Men 40 minuter är ju inte...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-05-26

Visa hela (0 kommentarer)

...

Igår så tillbringade jag min dag med Alvisen i Stockholm hela dagen och de var skojjigt som vanligt med Alva =) =)
Bara man skulle bli kvitt med den dära jäkla hostan som jag har ligger vaken på nätterna och mina magmuskler orkar inte någgi mera, ha ju fått värsta träningen på grund av hostan och inget annat!!

Vad har jag gjort idag jo jag har sovit 13 timmar och skulle kunna sova lika länge till, jooo så slut blir man av den här förkylningen den tar verkligen allt man e ju sluttt som människa jag menar liksom jag har haft den i en vecka nu och e duktigt trött på det!!!
Men bättre tider väntar väl dårå.
Om man skulle ta och gå och göra någgi vettigt nu då hmm som vad men de får jag se det..

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-05-25

Visa hela (0 kommentarer)