En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sofiaakerblom

Sofiaakerblom

Halloj här är jag!
En spontan och sprallig tjej som är utbildad till kock. Jag har alltid något nytt för mig.
Jag skall försöka blogga om mina tankar och funderingar och sådant, så får vi se hur bra det går med det =)
Kramar

Jobb igen mellan 4-11 Juli nej fyy fan vad tungt, men nu åker vi till Visby och Tallin i helgen iafd!!
PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-07-03

Visa hela (0 kommentarer)

Så händer det igen, dom säger "jag skulle aldrig såra dig, varför skulle jag vilja det?"
Seriöst skämtar ni alla killar som säger det, för det är faktsikt inte någgi roligt alls, det tar så ont...
Lixom de är en som åhhh asså han e precis en sån kille som jag har letat efter men för inte såå längesen så gjorde han slut med sin tjej och sen blev det vi då, men så fort hans ex. kommer och viftar med ett finger eller visar sig, nej men då blir han tveksam över vem han vill ha/vad han vill!
Det som jag undrar nu är: Hallåå killen vad fan håller du på med egenteligen, det var precis det här som jag var så kluven till förut, att han skulle bli tveksam.
Jag menar lixom mitt hjärta tål inte vad som helst, jag har just fått upp mitt själförtroende sen han förra killen svek mig, och nu e det på botten igen, men det känns ju bra det med, e ju såå kul..
Jag fick ett såå himla gulligt mess här om natten, det var det första som jag läste när jag vaknade på morgonen =)...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-07-01

Visa hela (1 kommentar)

Okej nu är klockan exakt 23.01 på den data jag sitter vid och jag har verkligen inget att göra läääängtar så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääärrrrrrrrrr mycket efter alla mina kompisar och mamma, pappa, Karro, Matte de e jobbigt.
Så här har min vecka sett ut dag för dag

Onsdag: Kom ombord klockan 07,00 tror jag den var, började jobba 08,00 med att lägga upp salladsbordet till personalen och sen var det frukostvagnen som skulle göra upp till buffen som faktiskt bara bestod utav 4 linjer + olika mässfat, hmm ja sen skulle man fixa kaffebrödet, göra micen, matiga sallader. städa mm. mm så där gick tiden fort.

Torsdag: Började jag klockan 07,00 med att lägga upp sallader då, började så tidigt för att vi hade storövning klockan 10 och den tog ju en timma att vara på och hujhuj nä de var jobbigt de i alla fall, för jag eller den gången (de ändras lite hela tiden, idag hörde...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-06-26

Visa hela (0 kommentarer)

Varför är det alltid på det hära viset???
Så fort som jag åker på jobb så dissar ALLA mig okej nästan alla inte mina bästa kompisar då, men alla andra msn kompisar.
T.ex jag har ett par eller några som jag enbart pratar med på msn och dem e fullt medvetna om att jag har lite svårt att komma ut på msn de tider som de e inne, så då vill man prata med dem så mycket som möjligt i alla fall nu precis dagarna innan man åker men neeeej, vi kan ju alltid DISSA Fia för det är faktiskt roligt, jaa så tycker säkert dom iaf men det gör absolut inte jag, så man känner sig måttligt dissad faktiskt. De vet faktiskt om att ja e ute för att prata med bland annat dom men men och sen när de väl kommer in så e dom inne tre minuter typ så ha de vart hittills.
Men de e ju tur att man har någon iaf, jag och Maria har börjat med att göra videsamtal och guu de e kul om någgi iaf, hihi.
Kommer att sakna er alla grymt mycket igen som vanligt, jobbigt läge för mig, ni andra e ju kvar här...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-06-19

Visa hela (2 kommentarer)

Jahapp så var det samma trista väder som vanligt REGN min vanliga tur.
Nåväl jag och Maria hade bestämt att vi skulle ut och rida idag ch det var vi oxå men de var lite blött dårå, och Denise hoho den hästen.
Hon ska alltd bråkas och inte gå framåt när jag vill och hon snubblar på sig själv (inte så mycket idag dock) tack för det. Hon gör säkert allt det där bara för att jävlas med lilla Fia,, GRRRRRR
Men de var kul och mm så han vi byta skvaller och sådant oxå hehe, må vi göra om igen =)

Jag har väl inte gjort så mycket mera än det idag :/ jaja man får va lite lat ibland oxå :p

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-06-17

Visa hela (1 kommentar)

Ja nå man e hemma igen och full fart med att hinna träffa allt och allt, hehe.
Hittills så har jag träffat Alvisen, Adde, Åsa med lilla Jonas och Madde och jag ska träffa många flera..........

Jag "lekte" mamma idag, hehe jag lånade Filiph och skuffade runt han i hans kärra i stan i några timmar, eftersom ja inga har barn själv, inte ännu iaf, så må man ju passa på att låna andras när man kan de,, hehe tack Madde, fasst han kollade lite halvkonstigt på mig och sen på mamma som var bervid, hehe söt han e. Det var träävligt att träffa dig igen Madde =)

Joo och imorron så släpar syrran med mig på nån kanin utställning till 4H gården, hur man ska hitta dit e en annan femma ????? :s :s
Sen har jag lovat att jag skall laga en tre rätters middag till familjen, jag känner mig vääääldans snäll när jag skall göra det hehe..

På söndag skall jag träffa Maria, de blir kul, va så längesen sist..
Joo så vill jag åka på picknick me mamma och pappa och...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-06-15

Visa hela (3 kommentarer)

Jaha då sitter man fast här då på båten, jag slutade vid halv 8 ikväll efter en lång lång dag och väntar på att få komma hem och vara ledig en vecka men nää må bara åka båt i 2 jåååånga timmar till, men skönt e i alla fall att man ka gå precis vart man vill med sitt kort som man har då... Neee nu ska ja gå coh strosa runt lite..
Om de nu finns någgi att kolla på dvs...

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-06-12

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har man änteligen slutat efter en 11 timmars dag såå skönt, jag var just ner till hytten och tog en efterlängtad dusch, tänk att man känner sig såå mycket mer som en människa efter det och jag ska välan gå till soldäck snart oxå och kolla lite där och sen e de dags att gå ner till hytten igen för att kolla på tv, typ sova oxå. De e ju sjukt asså när ja e hemma så somnar jag vid typ 4 på natten och här sover jag typ vid halv 10 somnade jag igår, men de e väl för att de blir långa och tunga dagar, den enda pausen vi har e typ lunch och middag de e allt, och sen om man kallar att ta in "provianten" varorna med andra ord som paus så visst, men hehe man blir ju stark om int annat för gisses vad sakerna väger. och de är ju inte liiiite proviant de kommer, asså man tyckte att de kom mycket i skolan de gångerna som de kom som mest men här kommer de ju 3 gånger den mängde 2 gånger om dagen i Mariehamn och i Stockholm..... :/ tänk på det ni.... Men de blir ju liksom som att...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-06-09

Visa hela (1 kommentar)