En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sofiaakerblom

Sofiaakerblom

Halloj här är jag!
En spontan och sprallig tjej som är utbildad till kock. Jag har alltid något nytt för mig.
Jag skall försöka blogga om mina tankar och funderingar och sådant, så får vi se hur bra det går med det =)
Kramar

Ojojoj sikken dag de här ha vart, först så träffade jag Alvaa och va med henne hela hela förmiddagen hihi, skojsigt de vi var och lunchade och sånt pratade skvaller som de brukar bli. Rikkit nice var det =)

Sen var jag till bibban och hälsade på Mia hmm eller jag drog med henne till stan efter att hon hade slutat jobba så vi åkte och åt glass, de var vår "plan" iaf. Mmmm Marias glass droppade inte så mycket men min glass ja de var som nån värre fontän, de forsade lixom glass överallt, överallt på jackan, tröjan och byxorna och såklart satt mia och vände och vred sig i skratt, ja trodde seriöst hon skulle falla av bänken.
Du kunde väl ha gett mig en servett eller någgi åt det hållet i alla fall, HAHAHA :p
Sen träffade vi Sandar och Bella och jaa pratade lite eller ganska mycci ja min mun gick iaf i ett , ja har en flumm knäpp dag, och de kan Maria intyga på, fast du va int mycket bättre heller...
Sen drog vi vidare på färden och om ja skall börja beätta om den så...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-08-02

Visa hela (1 kommentar)

En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar.
Han tog fram en hundralapp och höll upp den så att alla kunde se.
Han frågade sen:
Är det någon som vill ha den här hundralappen?!
Alla räckte ju självklart upp handen för det var ju ganska mycket pengar.
Mannen knölade ihop lappen och räckte sedan upp den igen:
Nån som vill ha den här?
Alla räckte upp handen.
Han la hundralappen på golvet och stampade på den så den blev smutsig:
Fortfarande någon som vill ha den här?
Alla räckte upp handen.
Då sa han:
Jag tycker ni ska dra lärdom av det här.
Även hur smutsig och ful någon är så har hon/han lika mycke värde!

Hittade den här på nätet och tyckte att den var bra för de e ju precis så som det är, alla är lika mycket värda, hur man än är! =)

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-07-31

Visa hela (2 kommentarer)

Nu är sommaren snart slut och det märker man på att rock slutade igår, nu så kommer det att vara helt tomt på allt som heter turister typ, allt e dött på stan, ja menar hallåå fåglarna flyttar ju oxå snart så går man mot mörkare tider igen =( bittert, svar: JA...

Rockoff då, började fredagen den 20 och slutade lördagen den 28 tror jag det blir hmm jojo, så då var man ju där alla dagar från fre till och med tis, hehe måndagen var den roligaste rockoff dagen haha jisses jag och brorsan "festade" han skulle tydligen ha mig krappis vilket resulterade i att fia blidde lite lite full :p ojoj ja jag skulle sova på hans soffa och han hade taggi sin cykel ner på stan och den skulle ju med hem oxå men ingen av oss var i sånt skick att vi skulle ha cyklat rakt så de var bara att gå hem till han i 3 km i storm och regn, men jag hade kul för det =) tror jag hälsade på allt och alla som åkte gick förbi oss, sen kom jag på mig själv att under hela vägen vi hade gått hem så hade...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-07-29

Visa hela (0 kommentarer)

Min blogg känns död, jaa precis så e det, ja har inte tid att blogga nu hmm undrar varför??
Nu är det i alla fall rockoff som gäller och jobba lite så, men ja måste faktiskt säga att det har vart jätte skönt att vara ledig, eller ledig arbetslös är ett lämpligare ord!! Huj hatar att säga det, men nu skall jag gå och göra någgi vettigt i alla fall..

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-07-21

Visa hela (2 kommentarer)

Okej vad skall man hitta på att skriva om idag då??
Jo mamma kom och väckte mig imorse för att hon ville ha sällskap när hon skulle och handla, tack för den bara!!
Nåväl de var bara att upp och hoppa åka in till stan och hem igen, för att vänta till att klockan skulle närma sig tre tiden så jag kunde åka in till Alvisen =)
Hehe vi gjorde vår standard fika, hihi. Det var en tant elelr dam kanske man skall kalla henne, hon pratade med allt och alla, hon hade ett problem förstår ni!! Hennes mobil så om man rang med den så blev det så dyrt (tror hon hade svenskt kort) så hon ville ju såklart låna någons lilla lur, men ingen ville låna ut sin telefon förutom om inte joo Alvaaa, snäll som hon är. Mhm men tanten bara; asså den säger nåt på finska, vad betyder det?? Jo den säger att typ den som du ringer till har telefonen avstängd eller nåt åt det hållet var de iaf, eller om det var att nummret var inkorrekt..
Så skulle hon messa från sin telefon då och bara; Hallå...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-07-16

Visa hela (1 kommentar)

Jag sitter här och känner mig så där lagom fin, eller så inte!!!
Har en ansiktsmask på mig en rosa sådan tror de var jordgubbe och grädde i den, så nu blir man jordgubbe med grädde =) hehe varför man sätter grädde i en ansiktsmask så vet jag inte, konstiga saker, men den luktar gott iaf =)
Så med en handduk runt sig och en rosa gegga i ansiktet. Kan de bli bättre??
Klart det kan, badkaret fattas juuu, jisses äger ju inget sådant :( hmm bittert för MIG.

Nee nu skall jag gå och tvätta bort geggan från ansiktet och se om ja fortfarande e grisrosa efteråt hehe... Vem vet, inte jag och inte du!!

PUSS&KRAMoch nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-07-15

Visa hela (0 kommentarer)

För er som undrar så e jag sjuk har 39 graders feber och de har kommit nu ikväll, VAD E DET FÖR FEEEL???
Och jag som skall fika med Emma omorron, klippa mig och inte minst åka och äta middag med Alvaa.
Jag blir så arg...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-07-11

Visa hela (0 kommentarer)

Tack till ALLA som har stöttat mig nu den här tiden för de har verkligen behövts, har aldrig mått så här "piss" i hela mitt liv och jaa de har vart såå jävla jobbigt att ni inte kan förstå heller.
Jag är fortfarande inte mig själv och långt ifrån att vara det också, men ja kämpar på bara. Anledningen till att jag orkar kämpa vidare så är tack vare mina underbara vänner (Alva,Maria, de e ju typ bara ni som vet hur jag mår nu oxå utav mina vänner, har inte orkat prata med några andra heller) och familjen utan er så vet jag seriöst inte vad jag skulle ha gjort..'
Om man kör i 90 km/h och ser ett rådjur hoppa upp ur diket och ut på vägen,och de är vääädigt nära och man orkar inte ens flytta foten från gasen inte ens orkar bry sig om att lätta lite på foten för att sänka farten så då mår man inte bra, så de e inte bra alls. Jag kan säga att jag hade tur som missade det rådjuret, där var det bara tur...

Mamma frågade om jag var trasig? och så frågade pappa...

Skrivet av Sofiaakerblom, 2007-07-09

Visa hela (4 kommentarer)