En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Sofiaakerblom

Sofiaakerblom

du är jättedålig på att uppdatera din blogg

Joo tack jag vet det, men jag har inga tid bara, eller så heter de ju alltid och sen kommer de andra standard svaret "jag vet int va ja ska blogga om".

Men nu e jag inne på min 5te dag utav 7 dagar på jobber sen e jag ledig 3 dagar de e ju en sån otrolig lyx och efter dom 3 dagarna så kommer det ett till 7 dagars pass :o asså hallåååååå (hallå hallå det här e X 22 jag söker efter dig, jag anropar försvunnen astronaut, hallå hallåå!!)
Jaja SOCKERCHOCK eller någgi ditåt.

Heeh ja stod och lagade kvälls"te" som de så fint kallas, nje men lite gröt och mackor, så kommer syrran och Y in och säger, jaha lagar du gröt till middag?
Men nu hade jag ju redan ätit vid halv 5 typ, sen hade ja ju vart ute och gått med Hill oxå och jisses vikken fart hon hade på idag, en raket i rumpan typ. Vår vanliga runda på en timme nää den räckte inte till en timme idag, så fick gå massa kringelikrokar oxå för å få ihopm till typ en timma iaf.

Så då va de ju klart att jag blev hungrig igen vid typ 8 tiden, på gröt och smörgås, så kläcker hon ur sig igen "De där e ju mera än vad ja äter till middag juu" och vad kommer på tv:n om inte
DU ÄR VAD DU ÄTER men tack snälla nån så passande, då känner man lixom hur allting som man äter e super onyttigt och tjaa bara av att se de där programmet så går man upp typ 5 kilo :p
Nu vart ju de här bara invecklat men de e jag oxå känd för, att ta tid på mig när ja berättar saker och gör de hela mera invecklat :p men sån e jaag, gilla det eller inte!

Kusinträff på fredag e det, ska bli kul lite bowling och middag och sen ut på arken för dom som komemr med dit :p
hmm sen i helgen så blir de att fiska med pappa om de e fint väder så kommer typ tillbringa helgen i Lemland "hur nog det skall gå" blir irriterad när ja ha vart där i 3 timmar men lixom va e skillnaden på 3 och typ 30-40 timmar :o nee de blir nog fort hem igen hit sen :)

Så de va väl typ de som händer för tillfället, sitter och pratar me en killkompis på msn om kärlek vid första ögonkastet, normalt eller huuur. Men de va ju faktiskt inga jag som tog upp ämnet, ja bara hakar på :p

ne nu så räcker den här bloggen för en månad framåt minst, orkar inga läsa igenom den heller så stavfel och kanske konstiga sammanhang får ni ha överseende med.

PUSS&KRAM och nyp i näsan

Skrivet av Sofiaakerblom, 2008-05-21 20:27

Wiiiiie, en uppdatering!!

Skrivet av Karro, 2008-05-21 21:28

Yes, äntligen nått att läsa :D

Skrivet av Josse, 2008-05-22 13:38

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?