En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Då har lilla Connie och lille Balder gjort sina utställningsdebuter. Vi möttes i Mjöhult i Skåne på Lapphundsklubbens utställning o dagen blev en fest. Det var 8 anmälda lappisvalpar och Balder blev bästa hanvalp! Stort grattis, han slog 3 äldre killar och Connie blev bästa tikvalp och BIR och sedan BIS-2 valp! Så roligt!

Här hemma bor fortfarande 3 av Zelmas kattungar kvar och nu har Zelma ledsnat på dem. Så hon gör ett jätterop efter nya ägare till busfröna. Idag har jag bara de 2 pojkarna på bild, då Fatima är så mörk att det måste fotas ute en solig dag, här kommer bilderna på grabbarna: Först ut är Råttis som jag gärna skulle vilja se på utställning men det är viktigast att han får ett riktigt bra hem, så klart.
Sedan har vi Smokie eller knicken, en riktig charmör som är en sällskapskatt av stora mått.
Keligare killar får man leta efter.
Fatima kommer senare på bild, hon är en...

Skrivet av Pias, 2010-09-15

Visa hela (4 kommentarer)

Ja då har vi haft valpträff och oj vad kul det var. 9 valpar av 12 kunde komma och de hade utvecklats, ja jösses. Och vilka valpköpare jag har! Tack för att ni kom och tack för att ni tar hand om era hundar så bra, jag är så glad för er alla.
Jag börjar med att lägga upp 3 bilder på först Lisettes o Caddys kull, där kom 4 av 5 valpar och oj vilka yrväder, så härliga! och sedan min första kull, där kom Atlaz från Norge, Azca och Agnez. Tre härliga vackra hundar. Först en bild på en trött Atlaz och sedan de tre musketörerna. Tack ännu en gång alla ni som kom!

Skrivet av Pias, 2010-09-07

Visa hela (1 kommentar)

Hej.
Tänkte bara säga att det blir en valpträff för alla bebisar o större bebisar ifrån oss, när? Jo den 5:e september, och vi startar vid 11-tiden. Det blir inget avancerat utan vi träffas pratar massor och hittar på lite med vovvarna, sedan har vi lite lunch o kaffe, det fixar jag.
Hoppas ni kan komma, vore så kul att se alla.
Välkomna.

Skrivet av Pias, 2010-08-14

Visa hela (5 kommentarer)

Så nu har vi sparkat igång datorn igen, få se hur länge det funkar denna gången, men nu kan jag maila o mailas igen.

Här hemma är allt på rätt köl igen efter att Agnez o Tessie varit sjuka, Agnez ärer fortfarande medicin men nu tror jag att det har vänt till det bättre.

Kissebebisarna är det fortfarande 3 kvar hemma så är någon intresserad så hör av er.

Den 5:e september ska jag ha en valpträff för alla valpar härifrån, ni är hjärtligt välkommna , hör av mig om tid osv strax.

Skrivet av Pias, 2010-08-06

Visa hela (1 kommentar)

Tyvärr funkar inte min jobbdator o där har jag min mail, så om ni försöker nå min så ring istället, 0730203081 eller till jobbet from måndag på 0340 89644.

Skrivet av Pias, 2010-07-31

Visa hela (0 kommentarer)

Så har alla kattungar varit hos veterinären och blivit besiktade. Och allt var toppenbra. Jag tog även med mig Connie och även Beddy som är hemma på semester medans hans familj är ute o reser, valparna fick sina sprutor. Det var lite svettigt att åka med 6 kattungar o 2 valpar mitt i högsommarvärmen, men allt gick bra.
Så nu ska det börjas flytta för de små kattungarna, det är också svårt att de gör det, det blir så tomt men det är 2 stycken en hona o en hane som inte har hittat sina familjer ännu så helt tomt blir det ju inte.

Just nu är Madde med familj, sambon Johan och 3 barnbarn + 2 hundar, och hälsar på, så nu njuter jag av dem, även sonen Johan med hans tjej Evelin är nere så riktigt ensamt är det inte, men så roligt det är, bäst att passa på att njuta utav dem riktigt mycket. Det är inte var dag det händer.

Skrivet av Pias, 2010-07-21

Visa hela (1 kommentar)

Här är äntligen lite kattungekort. Först har vi svartsmoketjejen Fatima Sedan Myzachär är Ninja o Texaso sist men inte minst grabbarna grus Grabbarna grus o Fatima är fortfarande otingade.
Sedan slutar jag med en huvudbild, tack Yvonne för ett bra taget kort, på Agnez som nu har tagit 2 cert o har funnit sig väldigt bra i gruppen hemma.

Skrivet av Pias, 2010-07-13

Visa hela (2 kommentarer)

Jaha då har Agnez landat här hemma, och det gjorde hon med stort baluns. Vi, Madde o jag möttes i Borås för att hon skulle avlämna Agnez där och jag började med att ställa ut henne direkt. Friskt vågat, har ju inte sett henne live sedan hon var ca 8 veckor. Men med den hårde domaren Espen Engs goda öga fick hon både 1:a ck och CERT, BT-2, jippie vilken start och vilken trevlig tjej hon är, visst finns det en del att jobba med men det visade sig att hon är bättre än vad jag hade väntat mig. Tack Madde för att hon är så fin.

Annars races livet på i vanlig fart. Kattungarna växer och leker hela havet stormar både natt o dag. Det är en riktigt bra kull, helt otroliga i sina temprament, men med den mamman o pappan kan det inte bli annat.

Catla har flyttat till Åsa i Strängnäs och har satt den stan i rörelse också. Connie saknade henne jättemycket första dagen men hon har ju Bonnie kvar tills helgen och då kommer Beddy tillfälligt tillbaka när hans familj åker på...

Skrivet av Pias, 2010-07-06

Visa hela (6 kommentarer)