En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Nu har det hänt igen! Först har jag haft problem med mailen i ca 3 veckor o samma dag som det löste sig så kraschade dator nummer 2. Jag blir så trött ibland! Så om ni försöker maila eller få tag i mig så finns jag på telefonen 07302030810eller jobbet 0340 89644 eller så klart på Facebook, när jag får låna Nathalies dator vill säga:)

Här pågår planeringen inför vårens lappiskullar för fullt, snart lägger jag ut det.

Hoppas att ni tar det lugnt i julstressen, tänk på att det blir jul ändå fast ni inte hinner med allt!

Skrivet av Pias, 2010-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag varit på kattutställning i Göteborg. Och vilken bra dag det blev! Det var Ellie, Zelma, Ninja, Zally och Myzac härifrån som var där + ett barnbarn till Ellie, en son till Alize. Alla fick jättefin kritikav domaren, Zally var tom uppe i panelen!
Jag är så glad för denna dag.
Tack Monique ,Matilda, Margita, Pernilla och alla ni andra för trevligt sällskap!
Detta gav mersmak!!!!

Skrivet av Pias, 2010-12-05

Visa hela (5 kommentarer)

Idag har jag och mina sibbedamer Mitzi, Ellie och Zelma varit på Slöinge Djursjukhus och HCM-t estat deras hjärtan. Och allt var så bra så, jätteskönt! Mitzi kommer ju med lite risklinjer men allt såg jättefint ut.
Damerna var lösa i undersökningsrummet under hela tiden och hade upptäcksfärd minsann, Mitzi hoppade upp i handfatet och blev ganska paff när det var sådana nymodigheter som att vattnet kom utan att göra något, hon bytte plats ganska snart till skrivbordet o tryckte igång telefonen och Zelma som vill ha all uppmärksamhet strök sig beslutsamt mot veterinären s arm under tiden Mitzi undersöktes, Ellie höll sig mer städad. Vi gjorde intryck på kliniken i alla fall, mina älskade damer.

Skrivet av Pias, 2010-12-01

Visa hela (0 kommentarer)

Denna veckan har inte varit så rolig, tack o lov så mår vi bra allihopa, men det kunde gått riktigt illa.
Våran vedpanna i källaren började brinna i tisdagskväll. Tur var att jag fortfarande var uppe och såg röken så jag kunde larma brandkåren.
Katterna, hundarna och jag fick övernatta hos Marcus, där sedan hundarna o jag fortfarande gör intrång medans katterna har det lyxigt hos Suzan o Claes, tack för hjälpen jag är så tacksam!
I morgon ska vi flytta hem igen men det känns inte riktigt bra, det är lite oroligt men den känslan måste jag jobba bort.

Tack o lov mår alla vovvar o katter bra och har inte fått några men av röken, de fick vara i bilen de timmar det tog att släcka, men äter o så helt vanligt så de hann nog inte förstå.

Nathalie var som tur var bortrest och har sluppit detta enda är att det fortfarande luktar lite skarpt inne.

Skrivet av Pias, 2010-11-19

Visa hela (3 kommentarer)

Då har årets Växjöutställning varit och jag är jättenöjd, lilla Connie blev bästa valp av 5 valpar. Ingen av de stora var med, Tessies o Lisettes päls är inte utväxta ännu.

Här är det många tankar som snurrar nu, Lisette är tänkt att para till våren, med vem är inte klart. Tessie väntar 1 år och får chansen att ställas ut och gå sina älskade viltspår till våren, sedan blir det nog en valpkull till hemma, mer info om vem som ska ha den kommer men bra blir det iaf.
I kattvärlden hägrar en utställning i december, det ska bli så roligt, jag känner mig så taggad.
Det blir nog även kattungar nästa år. Vi ska börja med att HCM-testa damerna hemma i december, sedan blir det tankeverksamhet...

Denna veckan kommer Lisette/Caddy-valpar på besök, både Balder och Beddie o ev Bruno, vi ska hjälpas åt att få dessas "små" öron att peka uppåt:). Ska bli så kul att se dem igen. Ja Balder och Bruno träffade jag får några veckor sedan på utställningen i Halmstad, men...

Skrivet av Pias, 2010-11-09

Visa hela (3 kommentarer)

Nu är det ruggigt värre ute. Denna veckan har bestått av sol, storm, regn och tom snö, Huvvaligen!
Katterna har fullt sjå att fånga möss och hundarna hejjar på.
Annars är det ganska lugnt hemma, i dag är det kattutställning i Varberg och Eddie och dottern Fatima är där o imponerar på domaren, kul! Och imorgon ska Yvonne visa Connie på en valp o veteranutställning i Halmstad, det ska bli så kul.

Ha nu en skön hösthelg!

Skrivet av Pias, 2010-10-23

Visa hela (1 kommentar)

Nu har alla kattungar också flyttat och gamla gängor rullar på. Yrvädret Connie ser förstås till att vi inte sover för mycket. Hon är så påhittig o vild o busig som sin mamma fast dubbelt upp. Men hon är också den charmigaste o goaste valp som man kan träffa. Hon förgyller dagarna.
Nu är min nygamla dator igång MEN alla mina mail o kontakter är borta! så snälla maila mig så jag får era adresser tillbaka.

Hemma har Lisette precis löpt och Tessie gör det nu. Tack o lov så har Caddy fått tjejfrämmande så han är belåten med livet denna gång.

Ha en skön höst på er alla!

Skrivet av Pias, 2010-10-12

Visa hela (2 kommentarer)

Sedan 1 vecka tillbaka är min dator o modem på jobbet utslagna av ett åskoväder, så jag har inte kunnat kolla mail mm senaste veckan. Så vill ni ta tag i mig så ring 0730203081 eller skriv ett meddelande här. Jag hoppas få igång en nyare dator i mitten på veckan, tyvärr dröjer nog modemet någon vecka.

Skrivet av Pias, 2010-09-20

Visa hela (0 kommentarer)