En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Inga valpar ännu! Väntar o väntar...

I Malmö gick det bra idag, Ninja tog sitt cert:) och Ossi blev nominerad, dock utan röster i panelen, men han var där o fajtades med de "stora" så roligt och han tog det bra, det är ett stressmoment för katterna att minst 10 olika personer tar i dem o håller upp dem inom loppet av några få minuter, han grejade det jättebra o jag är så stolt, både över honom och Ninja!

Skrivet av Pias, 2011-04-10

Visa hela (0 kommentarer)

Lisette stånkar o stönar och är så tjock, nu är det bara några dagar kvar:) Vi har beräknat att de ska komma valpar på onsdag den 13:e. Det ska bli så spännande o se vad som tittar ut, Lilleman o Lisette kompletterar varandra så bra och båda har de bästa temperamentet man kan tänka sig.

I morgon bär det av till Malmö på kattutställning med Ossi och Nilja. Jag tycker själv att Ossi har utvecklats till att bara bli bättre o bättre så det ska bli kul o höra vad domarna tycker. Ninja är en snygging och vi hoppas att hon får sitt cert. Domaren som vi ska ha har jag inte haft förut så det blir kul med nya ögon som tittar på kissarna.

Skrivet av Pias, 2011-04-09

Visa hela (0 kommentarer)

Lisettes mage bara växer och växer! Hon är lite flåsig och nu börjar de längre promenaderna bli tunga så nu blir det de som är kortare för hennes del. Hon lägger gärna upp magen så vi ska klappa den.

Tessies resa ner till Malmö slutade med BT-3 jag tyckte hon gjorde bra ifrån sig o skötte sig så bra som Tessie bara gör. Kritiken var jättebra, jag håller med domaren i allt men i mina ögon (som inte är helt objektiva:)) så var hon bäst, så klart!

Ossipojken växer o terrar både sibbedamerna och vovvarna. Han är så framåt o orädd så det står härliga till.

Idag är det vår ute, så härligt, denna våren är efterlängtad!
Var rädda om er!

Skrivet av Pias, 2011-03-26

Visa hela (1 kommentar)

Nu har jag äntligen en ny mail som ska fungera. den är: pia.soderlund2@gmail.com alltså samma början som förut men med annat slut.

Lisettes mage växer och hon är konstant hungrig så jag skulle bli väldigt förvånad om hon inte hade ett gäng bebisar gömda där inne:)

I söndags var jag i Oslo på kattutställning. Ellie blev Internationel Champion!! Ninja fick sitt fösta cert o jättefin kritik:) och lille Ossi tog BIV bland silverkatterna, jippie! Ellies syster blev Grand dagen innan och syrrorna fick träffas hos domaren. Det var en härlig dag i goda vänners lag och att det gick så bra var kul! Vi fick även en föreläsning om sibbar då Arina från Sibaris sibbar i Ryssland var domarelev hos våran domare. Härligt att höra hennes tankar.

Nu ligger Malmö-utställningen (hund)framför oss, jag åker ner med Tessie på söndag, vi får se hur det går, ingen kan glaga på att hon inte har päls, kammade henne igår, typ en hel hund låg brevid och det syns inte på...

Skrivet av Pias, 2011-03-15

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är Lisette (SCH Black Blossom Lady Lisette)parad med Lilleman (Lapinlumon Lapinjoiku) och vi gör ett nytt försök med Lolly i helgen. Jag är så glad för detta!!!

Skrivet av Pias, 2011-02-11

Visa hela (3 kommentarer)

Ja då löper Lisette o Lolly och ska paras är det tänkt. Ni som är intresserade av att veta mera, ring mig gärna, 0730203081 eller till butiken 0340 896 44. Det ska bli så spännande.

Sedan har det flyttat in en liten sibbekille hos oss, En silverkille som kommer från Kari som har CarilloCats katteri i Norge, jag är så glad för det!! Tack ännu en gång Kari för ditt förtroende!

Ev blir det en kattkull i vår/sommar också då det har dykt upp en väldigt flott hane i kulisserna:)

Skrivet av Pias, 2011-02-04

Visa hela (1 kommentar)

Nu är det snart dax för flytt, i månadsskiftet flyttar vi till ett hus ca 1 mil härifrån. Det ska bli skönt att få lite ordning, det har varit en tuff tid med massor av strul med detta hus, jösses kallt som attan, förra vintern hade vi ca 5 grader inne på morgnarna och vi eldade till tusen, det var en jobbig vinter, sedan läckage i taket i hallen,läckage i skorstenen, stor översvämning i källaren och droppen var när det blev besök av brandkåren för att det brann i pannan på ett sätt som det inte skulle och vi inte kunde bo hemma på 1 1/2 vecka pga rökskada. Ja det blev droppen.
Så nu ska vi flytta till ett annat hus som känns bättre, härligt!

Vi har hunnit med att varit på My Dog, Connie blev BIR-valp och vi gjorde en sväng i stora ringen men gick ut lika snabbt igen. Men det känns jättebra med den tjejen, hon är en busig pärla. Till Malmö kommer nog bara Tessie som är i högform, jag tror att Connie får växa på sig nu när hon går upp i juniorklass.

Tikarna...

Skrivet av Pias, 2011-01-15

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vill önska alla ett Gott Nytt År och hoppas det blir ett riktigt kanonår som kommer!
Jag sitter och funderar på året som snart är slut o summerar det. Det har varit ett bra år med mycket positivt, 2 härliga lappiskullar och massor av nya härliga människor i samband med valparna.1 kattkull som bara blev så bra och samma där, en massa härliga kattungeköpare. Vi har hållit oss på benen även om det finns flera händelser som hade kunnat stoppa det. Jag har fått en riktig smäll av en bästa vän som svek och det rejält, det känns hårt! men en massa nya o nygamla vänner som har gett mig så mycket stöd och fått mig o må bra.
Nästa år ska bli bättre! Jag känner mig peppad för att se till att det blir så, jag hoppas att jag kan dela med mig av den glädjen till er.
Vad som ligger framåt? ja nu ska vi äntligen flytta från detta hus som har ställt till det så mycket och jag är så glad för det, sedan när vi kommer i fas så blir det minst 1 valpkull och sedan blir det nog...

Skrivet av Pias, 2010-12-29

Visa hela (2 kommentarer)