En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Igår den 28 juni kom det små Zelma-Rasken kattungar, hela 7 stycken blev det och alla ser ut att må bra. Men de är så små nu när vi har haft valparna innan. Sedan är de ju så många:) Zelma klarade det alldeles själv, duktiga duktiga Zelma!!

Skrivet av Pias, 2011-06-29

Visa hela (1 kommentar)

Igår kväll tog Caddy sitt 3:e öppna spår och som på de andra klarade han det galant!! Vi är så stolta över våran kille.
Även Tessie klarade sitt första öppna spå med full poäng och HP och Connie klarade sitt anlagsprov. Vi är så stolta över dessa duktiga tjejer.Kursledaren och domaren var särskilt imponerad av Tessie som gick sitt spår så lugnt o metodiskt.

Vi går i funderingarna att para Caddy och Tessie nu i höst, de blir ett fenomenalt par ihop. Caddys pappa och Tessies mamma har en kull ihop i Danmark med ett gäng numera vuxna väldigt fina valpar så ja vi tror massor på detta.

Zelma rullar nu fram här hemma, hon är tjock o goo, är så nyfiken på vad som gömmer sig i hennes vackra magen. Pappa är den väldigt vackre Ludvigs Rasken, en stor hane med ett fantastiskt silver.

Skrivet av Pias, 2011-06-22

Visa hela (2 kommentarer)

Det var väldigt vad tomt det blev när valparna flyttade. Men det går bra med alla vad jag har hört, igår var jag på kattutställning i Alingsås o passade på att hälsa på Dino som bor i krokarna där, han har det jättebra och bor fantastiskt bra där med sin stora härliga familj. Tack för att jag fick komma förbi o kela med honom en stund. Diesel o Danza har varit i affären och hälsat på, det är så härligt att träffa de små o se hur de utvecklas. Tack för att ni kommer till gammelmatte!

Zelma är rund och go nu, Det sparkar för fullt i magen, vilken härlig känsla det är:)

Ossi var på utställning igår och skötte sig så bra, även Monique och Matilda var där med Zally o Myzac och Zally tog sin Premiumtitel och blev nominerad till panelen, jag är sp glad o stolt över mina kattungar och deras duktiga ägare!!

Skrivet av Pias, 2011-06-20

Visa hela (0 kommentarer)

Igår så flyttade Doris till Halmstad, Diesel till Varberg och Dina till Oslo. De har fått jättebra hem, men vad jobbigt det är när de flyttar. Det blir inte lättare med tiden, detta inte. Både Nathalie och jag har svårt, även om det blir lite mer sovmornar än på dessa 8 veckor.
På fredag flyttar Dino och Danza.

Zelma är nu rund om magen. Det kommer nog några kattungar om några veckor. Ninja vet jag inte ännu om det finns några i magen. Men jag hoppas!

Vi får väl se om Tessiegumman ska få träffa någon snygg kille till hösten. Då blir det väl att när kattungarna flyttar som kommer det valpar igen:)

Skrivet av Pias, 2011-06-08

Visa hela (0 kommentarer)

Nu äntligen kommer nya kort på valparna.
Vi börjar med lilla minitjejen som nu snart är ikapp sina syskon:) Tricaliz Dina
Sedan har vi Tricaliz Doris
Nästa är Tricaliz Dino
Tricaliz Diesel
O sist men inte minst Tricaliz Danza.
Alla utom Dino o Dina har hittat hem som de ska flytta till.

Skrivet av Pias, 2011-05-23

Visa hela (5 kommentarer)

Här kommer lite nya bilder på de små. Först ut är lilltjejen som var först med att öppna ögonen.
Sedan har vi stortjejen.
Sedan bruna tjejen
Efter det tar vi killarna, först den mindre mörkare
Till sist den lite ljusare pojken
De är 2 veckor nu o allas ögon är mer eller mindre öppna.
Titta o njut!

Skrivet av Pias, 2011-04-26

Visa hela (4 kommentarer)

Jag har varit dålig på att uppdatera, men det händer mycket nu. Tyvärr har en liten hane lämnat oss, det gjorde han redan första dygnet. Det är ju inte helt ovanligt men det är lika hemskt varje gång, det gör så ont att ha den lilla kroppen som man så innerligt vill se springa o leka när de bli större. Men naturen ska ha sin gång.
De andra mår bra, det är 3 av dem som är riktiga kolosser och så är det 2 lite mindre, men det är goo i dem, de slår sig fram för att putta bort sina större syskon:)
Jag lägger ut lite kort men det är inte så lätt ännu när de är så små, men liten koll måste jag bjuda på:)
Zelma har åkt till östkusten för att träffa sin pojkvän, nu väntar vi på resultatet av den träffen....

Skrivet av Pias, 2011-04-22

Visa hela (0 kommentarer)

Inatt kom de då. Den första valpen runt halv 4 o den sista vid 7 snåret. Allt gick jättefint och Lisette är en jätteduktig mamma som sköter allt själv. Det blev 6 små bebisar denna gång, perfekt delade på 3+3, 1 brun tik och de andra är svarta med tecken, inte så tydliga ännu men de kommer:)Flera med vita svanstippar,vita tassar o "rådjursrumpor"vilket betyder att de får ljusa tecken. Här får ni en försmak på dem, vi vill inte stressa mamma o barn med att fota dem mer nu så ge er till tåls, det kommer mer info o kort längre fram:)

Skrivet av Pias, 2011-04-12

Visa hela (2 kommentarer)