En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Då har hon gjort det igen! Connie tog o slog till med ett BIM i Hamar. Hon fick även cert o CACIB och tog platsen före sin mamma Tessie som blev BT-2, förövrigt var det bara de som fick CK, Sedan tog härliga Max BIR. Här är de,Connie med duktiga Rebecka i snöret, med domaren Markku Mähonen som dömde Connie till BIM i Gimo. Härliga tider!!

Skrivet av Pias, 2011-10-10

Visa hela (1 kommentar)

Den som väntar på något gott....

Skrivet av Pias, 2011-10-06

Visa hela (1 kommentar)

Nu är det 3 av Zelmas kattungar kvar här hemma som söker nya hem. 2 pga allergi i de tänkta hemmen. De är nu 14 veckor. Sociala fina o rastypiska, ja helt underbara är de.
Kan någon motstå??:)

Skrivet av Pias, 2011-10-05

Visa hela (4 kommentarer)

I helgen var det hundutställningar! Och vilken helg det blev. Caddy o Tessie var anmälda till Sofiero, och Caddy skötte sig jättebra o fick VG, Tessie blev BT-1 Cert o Champion, både svensk o dansk och som grädde på moset BIR!! Vilken lycka! Nathalie visade dem båda så proffsigt.
Sedan på söndagen var det Connies tur i Gimo, Hon tog cert , CACIB och BT-1 o sedan BIM!!
En helg att minnas länge!!
Kortet är så talande! Tessie o Nathalie firar segern!

Skrivet av Pias, 2011-09-14

Visa hela (2 kommentarer)

Alla kattungarna ser nu jättefina ut, både som gulliga katter och som blivande snygga sibbar, och de är sociala o framåt. här är kort på de som fortfarande är obokade. En tjej svartsilvertabby.
En svartsilvermönstrad hane som är såå vacker
tuffa viktor, nej men en framåt grabb med charm i massor
och så sockersöta lilla silverdamen.

Skrivet av Pias, 2011-09-01

Visa hela (3 kommentarer)

Här kommer 2 samlingbilder på Zelmas kattungar 7 veckor gamla. De är lika underbara i sina sätt som sina föräldrar.

Skrivet av Pias, 2011-08-23

Visa hela (0 kommentarer)

Här kommer några bilder tagna idag på de otroligt söta kattungarna som Zelma o Rasken har fått, alla 7 är inte med men nu ska det inte dröja så lång tid innan fler bilder kommer. De är inte bokade alla så ring mig på 0730203081 om ni är intresserade
Skrivet av Pias, 2011-07-28

Visa hela (0 kommentarer)

Kattungarna växer så det knakar, de ser väldigt lovande ut och är så kraftiga i sina benstommar. Ska bli kul o följa den! I veckan nu ska vi döpa dem. Och försöka fota dem.

Det blev storslam av Tessie på fredagens Tvååkersutställning. Hon blev BT, BIR och fick cert o CACIB, Connie blev BT-2. Det var Nathalies utställning, hon visade dem båda med bravud!!! Jag är så stolt!!!!

Skrivet av Pias, 2011-07-21

Visa hela (4 kommentarer)