En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Ja det gör vi, ha nu en riktigt god jul o gott nytt år på er allihopa. Var rädda om varandra och njut av era djur i alla de former.
Här ser vi fram emot ett nytt spännande år så småningom men först ska vi njuta av helgerna:)

Skrivet av Pias, 2011-12-23

Visa hela (2 kommentarer)

Nu hr det varit två intensiva helger med dels tvådagas kattutställning i Göteborg med resultatet att en av kattungarna Tira o Ossi var i panel en dag var. jag är så nöjd o stolt över alla mina kattungar o deras ägare som var med i helgen som var, tack för att ni ville visa upp era katter.

Efter en sådan helg så är man nöjd o vågar inte tro att det ska bli samma glädje helgen därpå, men det blev det! Våran Connie blev bästa tik:3 med cert på Nordisk vinnare i Stockholm, det var hela 86 finska lapphundar med där, en hel del finska hundar som hade åkt över för att vara med. Sedan satt vi i rasmontern med Connie o mamma Tessie som gärna förvandlades till klapphundar ett par timmar. Nu satsar vi på våra klapphundar i rasmontern på My Dog.

Ha nu ett par sköna julveckor allihopa!!!!

Skrivet av Pias, 2011-12-11

Visa hela (1 kommentar)

Idag har vi varit i Göteborg och HCM-scannat sibbarna Ellie, Zelma o Ossi, även Eddie följde med tillsammans med matte Suzan. Det var första gången som Torkel Falk scannade mina katter men han hade bara positivt att säga, de skötte sig exemplariskt och allt så toppenbra ut.
Så nu ser vi fram emot helgen när vi ska till Göteborg på kattutställning både lördag och söndag. Har ni tid o lust så kom o träffa oss, vi ska ha en hel drös sibbar där:)

På hundsidan så är det lugnt, Connie, vårat lilla pälsmonster har börjat fälla med stora bokstäver, hon kommer nog att visas som finsk nakenhund i Stockholm nästa helg:) men vad gör det, hon har ju gått som tåget på utställningarna tidigare och Stockholmsutställningen är ju lite speciell:)

Vi går nu och väntar på att våran bruna Lolly ska börja löpa, det är tänkt att hon ska paras med snygga Lilleman. Vi väntar och ser när var o om det blir som vi tänkt.

Ha nu riktigt härliga adventsveckor och tänk på att...

Skrivet av Pias, 2011-11-28

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är alla kattungar i Ninjas kull bokade, alla till bra hem och jag känner mig så nöjd och glad över dessa nya familjer!
Nu smids det planer på både hund o kattfronten tills nästa år:) Hör gärna av er om det låter lockande:)

Skrivet av Pias, 2011-11-11

Visa hela (0 kommentarer)

Oj vad tyst det är här hemma nu, idag flyttade sibbetjejen Elizabeth till sin bror Chiefen i Skåne.
Zelma börjar nu komma tillbaka i päls, jag hoppas o tror att hon kan vara utställningsklar i början på nästa år, så vi kan jaga IC-titeln med både Ossi o henne, det är de väldigt väl värda!

Skrivet av Pias, 2011-11-05

Visa hela (0 kommentarer)

Här kommer då foton på Ninjas o Gorabellas Loveks kattungar, de är riktiga pärlor, eller?Först ut är Nova som ser ut att stanna här.
Sedan har vi Tira som ska flytta till Inger i Skåne
Här har vi Max Payne, han är till salu.
Här har vi Links han är som sin bror till salu.
Sist men inte minst har vi underbara silvertjejen Zelda, hon söker också en ny familj att förgylla livet för. Det är sibbar som är precis som sina släktingar väldigt sociala, rastypiska o helt underbara. Mitt tele är 0730203081.

Skrivet av Pias, 2011-10-27

Visa hela (3 kommentarer)

Här är då damerna Elisabeht och Esmeralda (namnen kommer från piratfilmerna) som är kvar ännu, de är riktiga skönheter. De kan ev levereras mot Stockholmshållet om någon är intresserad uppåt, annars finns de här i Skällinge utanför Varberg, ni når mig på 0730203081. De är nu 16 veckor och vill gärna flytta från sin mamma!

Skrivet av Pias, 2011-10-24

Visa hela (0 kommentarer)

Vi hade valp/kennelträff igår, oj vad jag är stolt över både valpar och deras härliga familjer, tyvärr stoppade jag ner kameran och hade fullt upp att titta o prata med alla så det blev nästan inga bilder, jag hoppas att andra med kameror kan bidra med flera. Detta är iaf Atlaz ur vår första kull, vår förstfödda valp hos oss, Mumma!
Sedan var det Caddys o Lisettes äventyr som tack o lov blev av:) Där blev det sköna Bonnie numera Ellie som fastnade på bild
Sedan blev det ett kort i skogen idag på vårt gäng, kan ju säga att Caddy uppskattade det inte, han hade fullt upp att nosa:)

Skrivet av Pias, 2011-10-24

Visa hela (0 kommentarer)