En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Som så många gånger förr så leder ena djuret till det andra. Till nyåret 06 kom så nästa Sibbe, lilla Elli, Zaroyas Ella hem till oss. Hon är en kontrast till Mitzi, men inte minde älskad. Det är en vild dam men en upptäckarlust och våghalsig till max. Hon klättrar på fågelburen och vaktar på Nathalies hamster NamNam och hon skulle nog ta henne om hon fick. Hundarna är hon helt orädd för och leker råttleken med både svansar och koppel vid promenaddax. Hon svarar nästan alltid när vi ropar på henne.

Skrivet av Pias, 2007-02-27

Visa hela (1 kommentar)

Att jag var en kattmänniska visste jag inte, men Mitzi har fått mig att förstå det. Att det blev en katt i huset var ingen självklarhet. Jag såg att det skulle vara en kattutställning i Stockholm hösten 05, jag och min kompis Marie åkte dit, mest för att kika på Main Coonkatter som jag hade sett på bilder och tyckte att det var nog en katt i min smak. Väl där träffade vi Maries kompis Kristin som sa att vi skulle få se en väldigt fin Sibirisk katt. Och där var han! En röd hane vid namn Grisha. Jag föll som en kägla. Till saken hör att hans delägare Gunilla hade parat sin hona Cilka med honom. Och så blev det 2 röda honor i kullen, varav en Mitzi flyttade hem till mig. Ja, jösses hon tog mig med storm. Nu ska hon, om allt går bra få kattungar med Gorabellas Chiro till påsk.

Skrivet av Pias, 2007-02-27

Visa hela (0 kommentarer)

Här är Marcus goa Candy. Det är en Engelsk Springer Spaniel från Trollängen med namnet Trollängens There and Where, ett namn som passar damen som handen i handsken. Ute är hon ett yrväder till tusen, inne är hon våran soffhund som är allas värmedyna. Hon tror dock att hon är en lapphund. Hon är utställd som valp, men vi ska så småningom debutera i de stora klasserna med henne är det tänkt.

Skrivet av Pias, 2007-02-27

Visa hela (0 kommentarer)

Här är våran älskade lilla Lisette. Hon är också från Black Blossoms kennel. Det är en väldigt snäll dam som alltid går och bär på saker. Ute är vattenpölar en passion att kasta sig i, eller som nu då det är snö, det ligger alltid en hög vit snö på nosen när hon har plöjt sig fram.

Skrivet av Pias, 2007-02-27

Visa hela (0 kommentarer)

Här har vi Nathalies vovve nr 1. Det är Trix "lillebror", de har samma goa Black Blossom Miss Finesse "Nessie" som mamma. Caddy som han kallas, heter egentligen Black Blossom Sir Cadillac. Han har A-höfter ögon UA senast 0702. Han är bara utställd några gånger men har i aug 06 fått 1:a HP. Han kommer att visas mera längre fram.

Skrivet av Pias, 2007-02-26

Visa hela (3 kommentarer)


Här är härliga Black Blossom Mr Vagabond HD:BC Ögon:UA 05. Genomförd MH med det kryssen på rätt plats för mig.
Här hemma kallas han Trix och han är kungen över övriga djur här hemma, världens härligaste nallebjörn. Han har tagit ett cert ännu så länge.

Skrivet av Pias, 2007-02-26

Visa hela (0 kommentarer)

Hänt sedan sist

Mitzi har varit i Älmhult och träffat snygge Chiro, så håll tummen för att det blir bebisar till påsk.
Caddy har träffat en snygg tjej i Huddinge, och har vi tur så blir han pappa strax efter påsk.

Elli växer och är helt sanslöst gullig, en riktig piggis. I helgen badade hon, först i toan och sedan i badkaret, det var väl inte det bästa som hänt henne. Hon var lite slokörad ett tag, men sedan blev det fart igen på henne.

Lisette bär på sin strumpa och är allmänt go. Hon ska ställas ut i påsk på "lilla Stockholm". Få se vad den domaren tycker. Hon har ju CK på hennes första utställning i Januari på My Dog där hon debuterade i juniorklassen.

Skrivet av Pias, 2007-02-26

Visa hela (1 kommentar)

Jag heter Pia och bor i Södertälje. Denna blogg ska handla om mina djur. Det är de Finska Lapphundarna Trix, Caddy och Lisette. Sedan har vi Candy, en Engelsk Springer Spaniel som är Marcus hund.
På kattsidan finns de Sibiriska katterna Mitzi och Elli.
Välkomna in!

Skrivet av Pias, 2007-02-01

Visa hela (0 kommentarer)