En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Ja då var det dax för de 3 musketörena att flyga ur boet. Idag har de varit hos veterinären med beröm godkända: De har även varit på mitt jobb och hälsat på de boende, vilken lycka att klappa en mjuk valp när man är dement och varken ser eller hör, en syn som värmer.
I helgen flyttar Eskil till Svenljunga, Eddie till Göteborg och Enzo till Lund och det känns jättebra:)
Här är de live nu innan flytten, jag är så nöjd med dem:))))
Nedanför dem är det lite kattkort, dels på Zelma o Ossi, stolta föräldrar och på de små tjejerna.

Skrivet av Pias, 2012-04-19

Visa hela (2 kommentarer)

Nu händer det saker:) Våra små valpisar börjar tulta omkring, leker och är bara helt underbara. Vilka benstommar och ja de har allt! De morrar o ylar o är väldigt framåt och sociala. Här kommer lite kort:)
Här är alla tre, från vänster: Eddie, Eskil o Enzo som lipar

Enzo
Eskil

Eddie som stod alldeles av sig själv

Skrivet av Pias, 2012-03-19

Visa hela (4 kommentarer)

Här kommer då äntligen några bilder på våra prinsar:) Lolly är en stolt och väldigt duktig mamma med grädde i mjölken. Se själva på bilden med Jovani, vår sibbebebis på 4 månader och småprinsarna är bara 1 1/2 vecka:) De är så harmoniska, äter o sover och idag har de börjat öppna ögonen.
Här är Enzo, de har fått "arbetsnamn" ännu så länge så det är inte spikat:)<3

Eskil kommer näst på 2 bilder<3

Och så har vi Eddie den störste<3

Skrivet av Pias, 2012-03-06

Visa hela (2 kommentarer)

Inatt o idag har Lolly fått sina valpar, jag tror nog att det är klart nu och det blev 3 kraftfulla hanvalpar! Nu är det ju några kritiska dygn till att börja med men jag hoppas det går bra.
Det är ingen brun utan svarta eller mörkt viltfärgade killar med ljusa tecken som redan syns.
Nu vilar Lolly efter att ha fått mat och de små tuttar ljudligt:)

Jag väntar några dagar med att ta några kort, de behöver lugn o ro nu och jag hoppas ni förstår:)
Åh vad jag är glad!!

Skrivet av Pias, 2012-02-23

Visa hela (3 kommentarer)

I väntan på valpar så fick jag ett kort på Tricaliz Atlaz, en av hanarna i Lollys första kull med Nordanlidens Qingo. En lydig go o glad kille som bor med matte o husse utanför Oslo.
Han är i färgen som kallas Domino:)

Skrivet av Pias, 2012-02-20

Visa hela (1 kommentar)

Oj vilket pust o stånk Lolly ger ifrån sig nu. Magen har lagt sig på undersidan nu så det är inte så långt kvar. Vi går i spänd väntan:)

Lille sibbegutten Jovani har kommit hem och är helt underbar, han o Ossi har roliga race dygnet runt. Så lugnt är det inte här hemma och det är skönt.

Zelmas tuttar är lite rosa så det känns som det är kattungar på g.

Skrivet av Pias, 2012-02-18

Visa hela (1 kommentar)

Då börjar det dra ihop sig. Lollys valpar ska komma runt den 22-25 februari så det är inte så länge kvar nu. Det ska bli så spännande då det bara kan bli jättebra med dessa föräldrar:) Rund o go är Lolly nu.

Tyvärr sa Tessie stopp till Caddys uppvaktning så vi får vänta tills nästa löp, men den som väntar på något gott(det sa jag förra våren när det inte blev några Lollyvalpar)

Till helgen är lilla norska sibiriska gutten här, och Ossi kommer hem efter att ha träffat Zizzi och oj vad spännande det blir. Det är mycket på kattfronten nu då Ossi nu förstod vad Zelma här hemma höll på med när hon uppvaktade honom hårt o bestämt. Sedan får han vänta ett tag här hemma....
Ninjas sista kull i mina ägor planeras till sen vår, beroende på hane o så.
Ojoj det är mycket roligt på gång här hemma så håll koll!!!!

Skrivet av Pias, 2012-02-01

Visa hela (1 kommentar)

God fortsättning alla ni:)

Hoppas alla helger har varit bra och alla djur har klarat nyårsfirandet bra, det är inte våra djurs bästa helg med raketer o smällare.

Vi hade lite annat för oss i julhelgen då Lolly, våran goa glada o genomsnälla Lolly träffade fästmannen Lilleman, som även är pappa till Lisettes kull i somras. Ja så heter de ju inte i stamtavlan utan Black Blossom Lady Rosette och Lapinlumon Lapinjuko. Så nu får vi vänta och se om det blir några valpar i slutet av februari. Är ni intresserade så hör av er:) Det är tänkt att även Tessie, Lapinlumon Davvebiegga ska träffa en fästman när hon löper, troligen i februari, fästman återkommer jag med, men det är tänkt en riktig snygging vill jag lova;) Det är planerna på hundfronten men planer blir ju inte alltid verklighet så hör av er för att få uppdateringarna om det inte står här.

Även på kattsidan k0mmer det hända en del då det i februari flyttar hit en liten gutt från Cathrine i Norge. Han...

Skrivet av Pias, 2012-01-01

Visa hela (2 kommentarer)