En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Idag har det hänt!!!
Syrrans egenuppfödda Aussie-valp som bor hos goa Susanne går och vinner BIS på valputställningen i Malmö över 1400 valpar, med syrran i kopplet! Tjoho, vad glada vi är! Äntligen blir det bingo för många års slit och tårar.
Stor GRATTIS-kram till alla inblandade, jisses vad kul!

Skrivet av Pias, 2007-11-11

Visa hela (1 kommentar)

I lördags gjorde Lisette sitt MH. Det gick jättebra, precis som jag trodde. Hon var väldigt nära mig och tyckte det var en kul promenad, hon brukar inte få sticka iväg utan tillåtelse så det gjorde hon inte ens när jakten var, och den där människan som leker på avstånd med trasan var inget heller att rusa fram till, hon väntade tills jag var i närheten, då gick hon fram och hälsade glatt.Spökena var inte farligare än att när jag gick fram så gick hon glatt och hälsade. Lisette avreagerade väldigt snabbt och bra, skottet blev det en 1:a på. Härliga hund!
Lisette innan MH, Bilden är tagen av härlige Kimos matte Janina.
Här tar vi av spökets luva.

Skrivet av Pias, 2007-11-11

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha, då var Lisettes löp över för denna gång. Det blir skönt med lite lugn o ro på killarna igen. Tack o lov hade Lena Lisette hemma hos sig de kritiska dagarna, tack för hjälpen Lena!
Allt går ju men det blir lite bökigt ändå när det är löp i luften.
Annars är det som vanligt här hemma. Lisette och jag går en apellspårkurs och den 10 november är det MH för Lisette.
Sedan fortsätter planerna på kattflickornas ev blivande kavaljerer. Jag riktigt längtar tills dess.

Skrivet av Pias, 2007-10-26

Visa hela (2 kommentarer)

Idag har Nathalie och Trix tävlat sin första lydnadsklass 1. Det blev det utmärkta resultatet 151,5 poäng. Det är kanonsiffror med tanke på hur Trix och jag har harvat med 3:e priser. Dels är inte Trix den mest pigga, jobbvilliga hund som går på 4 ben, sedan är Nathalie 16 år och helt novis på att tävla, förut har hon bara tvärnekat till sådant. Nu började Lenas Ella löpa och det fanns en plats kvar, detta var i torsdags som Nathalie bestämde sig att göra ett försök. Inte förrän i morse började pirret i magen komma, men då med besked.
Lisette höglöper och killarna är inte riktigt närvarande. Caddyvet inte vad något betyder just nu, så med de förutsättningarna vågade Nathalie tävla. Det var nervösa minuter innan de var färdiga. Domaren var ganska hård, det tyckte fler än jag, men då är det ännu mer värt.
Så nu ska vi försöka anmäla oss till en inomhustävling i slutet av november, både Nathalie o Trix, jag o Lisette, så får vi se hur det går. Det ska vara...

Skrivet av Pias, 2007-10-13

Visa hela (2 kommentarer)

Härdanefter får ni som vill kolla in vad vi gör och andra nyheter kolla in min nya hemsida. Den hittar ni på www.tricaliz.com Välkommna!

Skrivet av Pias, 2007-09-24

Visa hela (4 kommentarer)

Nu är vi hemma efter en helg i Norge och nu är Mitzi Internationell Champion! Jippie!!
Det känns stort, så nu börjar jakten på cert igen på vägen mot Grand IC, jag önskar att pälsen växer fortare för hon är i sommarpäls fortfarande. Det är det som domarna har haft att påpeka annars är det mesta bra, Mitzis mamma Cilka var också ganska sen med pälsen om jag har fattat det rätt så om jag kan ge mig till tåls, så.
Jag vill ha några, helst alla, certen klara till hon ska paras igen men vi får se vad som händer med den tilltänkta som verkar börja speja nu, det är ju lite upp till ägaren hur länge de står ut.
Jag tror det blir riktiga pärlor så jag vill gärna ha honom.

Nu är det nästa utställning i Nyköping i oktober, då med både Mitzi och Elli.

Skrivet av Pias, 2007-09-17

Visa hela (5 kommentarer)

Vi har lite konstiga dukar på köksbordet här hemma. Nog för att jag tillåter katterna att vara på borden, men detta är INTE min vilja. Det var resultatet när Marcus kom hem en dag i helgen när katterna o jag var på utställning. Trix ides inte ens gå ner när han blev avslöjad.
Vad är det talesättet säger: när katten är borta dansar råttan på bordet, fast här bytte vi ut råttan mot Trix.
PS Jag torkar köksbordet ofta, bara så vi vet om ni fikar här. DS

Skrivet av Pias, 2007-09-13

Visa hela (3 kommentarer)

Dax att uppdatera bilder på mina sibbflickor, tycker jag.
Här är Mitzi, lite högfärdig som hon är.
Och här är Elli, goare o keligare nu än på länge

Skrivet av Pias, 2007-09-13

Visa hela (0 kommentarer)