En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Jag vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Hoppas inga hundar och katter blir skrämda av dessa himlars raketer och bomber.
De är vackra att titta på om avståndet är långt och det är kl 24 på Nyårsafton.

Skrivet av Pias, 2007-12-31

Visa hela (5 kommentarer)

Fy, ikväll (den 27:e) blev min bil förstörd! Den började "hacka" på väg hem , när jag skjutsade Nathalie till bion. Jag parkerade en bit hemmifrån när bilen inte ville gå alls mer, och vad händer? jo ca 1 timme senare så brinner min kära "röda faran". Grannarna ringer och ropar att bilen brinner,Brandkåren kom o släckte, och polisen skriver en rapport, tack o lov för dem , poliser och brandmän som är så goa och tröstar mig o barnen i den svåra upplevelsen, som det faktiskt är att se sin bil brinna upp, den bil som har gått massa mil för mig utan att knota. Även grannar som kom för att trösta måste jag tacka. Det var en väldigt otrevlig upplevelse för oss, det som nästan är vardagsmat och inte innebär massa jobbiga minnen tex människor som lider av fysiska skador efter bränder för yrkesgrupperna som hjälper oss, särskilt i områden som det jag bor i, det är rutinuppdrag för dem, dagen innan brann det 2 bilar i samma område.
Sedan läser vi i tidningarna om alla...

Skrivet av Pias, 2007-12-28

Visa hela (4 kommentarer)

Skrivet av Pias, 2007-12-20

Visa hela (3 kommentarer)

Härmed kommer en julhälsning från oss alla.
Det fick bli en blundande Elli som fotomodell i år. Mitzi löper och omar sig för fullt på golvet och Trix o Caddy tittar surt på varandra i ena delen av lägenheten, medans Lisette och Lolly som höglöper bor i andra delen av lägenheten. Lite jobbig jul om ni förstår!
Men vi önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år.
Här blir det en massa förändringar nästa år så håll gärna koll här. Ska försöka uppdatera händelserna här så gott det går.

Kram från Pia och gänget

Skrivet av Pias, 2007-12-20

Visa hela (6 kommentarer)

Nu har Lolly(Rosette) flyttat hem till oss. Hon blev jätteglad över att de andra hundarna var hemma när vi hade hämtat henne. Nu blir hon kvar här så länge och skruttar omkring med Lisette.

Skrivet av Pias, 2007-12-07

Visa hela (1 kommentar)

Idag så blev Elli champion på Birkas utställning på Solvalla. Gladast blev jag av domarens härliga kommentarer om hur rätt huvud Elli har. Vad som är rätt o fel är ju en bedömning, men det känns varmt i hjärtetrakten när domaren är lyrisk över min katt och talar så varmt om henne och tom pussar fick Elli, vilket hon kunde vara utan om hon bara fick åka hem till lugn o ro.

Skrivet av Pias, 2007-12-01

Visa hela (1 kommentar)

Här är några nytagna bilder på Mitzi och Elli. Visst är de goa?

Skrivet av Pias, 2007-11-19

Visa hela (5 kommentarer)

Idag har vi varit på djursjukhuset Albano och HCM-testat Mitzi och Elli. Veterinär Anna Tidholm sa att allt så jättefint ut, så skönt!

Skrivet av Pias, 2007-11-12

Visa hela (1 kommentar)