En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Nu har vi haft invigning av affären med kaffe och massor av erbjudande. Det gick jättebra och jag är så nöjd med allt, hur affären blev efter ansiktslyftningen och alla trevliga kunder och sist men inte minst alla dessa härliga människor som har hjälpt till med allt möjligt, det skulle bli en lång lista av alla namn och allt vad de har gjort för mig så jag skriver bara ett STORT TACK! så blir ingen glömd eller så.
Tänk att det finns så mycket välvilja här, jag är jätteimponerad och tacksam för all er hjälp.

Jag har också varit på lapphundsklubben södras årsmöte som nu har blivit 2 avdelningar, södra o västra, och vi tillhör västra. Det kan nog bli riktigt roligt om det blir mycket aktiviteter. Vi får hoppas på det och hjälpas åt, vi hade ju väldigt kul på våra träffar med olika lappisar i Södertäljetrakten och jag har förstått att det var många som uppskattade dem.

Skrivet av Pias, 2008-03-17

Visa hela (4 kommentarer)

Jaja, jag vet, jag är urkass på att skriva här! Men jag hinner inte, eftersom jag inte har telefon hemma och då inte dator heller så är det bara i affären som jag kan skriva, vilket gör att jag varje kväll tänker att: det skulle jag kollat efter och där skulle jag tittat och min blogg....
Ni fattar va?

En rolig sak är testen på katternas ev maskanlag(typ birma eller siamesteckning) så är det gjort nu och varken Mitzi eller Elli bär på anlagen. Skönt att veta, det kan ju ställa till problem med ev hankattens anlag.

Jag letar fortfarande efter bostad, och efter någon bra människa till Trix o ev Lolly.

Lisette höglöper nu och Caddy är snurrig värre.

Helgen som var hade jag besök av Ylva, Akelah och Trazzel. Åh så kul och skönt att få sitta o "gagga" hund o livet i allmänhet. Caddy hade paradiset, Akela, Lisette löpte i början och Trazzel kom i höglöp, men det gick smärtfritt fast Trazzel gjorde skäl för namnet och tog sig in till Caddy o mig på natten, tack o...

Skrivet av Pias, 2008-03-05

Visa hela (6 kommentarer)

Tack för alla hejarop! Dagarna hinner inte börja förrän de är slut. Idag har jag haft finbesök ändå från Norge, jösses vad paff jag blev, sedan kom syrran med familj in, åh vad kul! Jag har även haft en tjej som köpte marsvinsmat, tack Carina! En leverantör med massor av kul har också varit inne. Fy vad mycket det finns, men mycket också som jag inte vill ha och det är ju bra. Ska undersöka lite mer bruksgrejor i morgon (om jag hinner). Nu är det raka spåret hem till vovvarna som vill ut o busa.

Skrivet av Pias, 2008-02-11

Visa hela (11 kommentarer)

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Nu är vi installerade i Tvååker och Varberg. Caddy, Lisette och Lolly lever lyxliv nu, de springer på de öppna fälten rakt utanför huset, Goa Trix är tillfälligt kvar i Södertälje hos Jessika, min fd granne och kommer så att vara några veckor till, pojkarna bara slåss och med allt med flytt o så blev det lättast så här. Mitzi och Elli mår som drottningar men skulle nog vilja ta fåglarna utanför fönstret, men jag får väl gå med de i koppel ute en stund.
Jag har också fått igång min mail, nu är den pia.soderlund2@tele2.se, jag ska uppdatera min hemsida längre fram.
Ha en skön fortsatt helg!

Skrivet av Pias, 2008-02-09

Visa hela (3 kommentarer)

Nu har lasset gått med möbler till Varberg. Oj vad konstigt det känns, men spännande. Just nu sitter vi här i soffan som är kvar så 3 dösillar och bara ojar oss. Johan, Nathalie och jag. Nathalie har varit våran organisationär i kväll, hm det är svårt att sitta på golvet och skriva med en kelig Elli i knät, och Johan, Marcus och kompisen Daniel har lassat för fulla muggar, jösses vad dessa 4 har slitigt! Tack för era hjälpande händer! Marcus och Daniel har en lång natt framför sig i hyrda lastbilen på väg väster ut i blåsten. Vad vore jag utan mina barn med kompisar, jo väldigt nödställd!
Idag blev jag avtackad inför tjänstledigheten på jobbet med en bok om Varberg, vad kul att ha något att gå tillbaka i tiden om nya hemkommunen, nu har jag kvällslektyr ett tag framöver. Nu säger kroppen god natt och nya tag i morgon!

Skrivet av Pias, 2008-01-26

Visa hela (10 kommentarer)

Ojoj vilka sibbar jag har sett i helgen! Jag blir alldeles matt av alla intryck, härliga katter och alla gästvänliga, trevliga ägare. Fick faktiskt äran att visa 2 katter, uppfödaren var så tacksam för hjälpen men det är jag som är tacksam för att få hjälpa till med dessa underbara katter. Nu har jag hittat och träffat fästmän till båda tjejerna här hemma, Mitzi ska testas först om hon bär på colour poitgenen för att kunna möta sin skönhet, men jag har en "reserv" som inte går av för hackor han heller, vi får se hur det blir. Ellis fästman Otto har jag bott med hela helgen och jag är överförtjust i denna coola katt. Vilken katt, helt cool på utställningen fast han tyckte nog att jag var lite jobbig med min kamera, och kelig och go annars, men ändå har han en blick som säger att han är bäst i världen! Hoppas nu att det blir träff så fort Elli är klar med sitt rabiesskydd. Kattungarna blir kanonbra med dessa föräldrars temperament, det måste bara bli så.
Här är...

Skrivet av Pias, 2008-01-21

Visa hela (5 kommentarer)

I helgen ska jag åka till Helsingfors och kolla in de finska sibiriska katterna som ska ställas ut. Ska även kolla in ev killar till Mitzi och Elli. Det ska bli en angenäm resa att bara njuta och mysa av härliga katter.

Tillfälligt boende i Varberg är nu fixat. Fram till midsommar ska jag bo i Tvååker. Känns skönt att ha det fixat nu. Det drar ju ihop sig mer och mer.

Skrivet av Pias, 2008-01-15

Visa hela (6 kommentarer)

Jaha, då har My Dog -08 varit. En rolig utställning, tyvärr behövdes ingen extra ringsek utan det var bara o njuta, jag försökte hjälpa syrran lite, hon hade storslam på torsdagen BIR-valp och BIR, Grupp reserv. Åh vad kul, tom GT hade syrran o Crazy på mittuppslaget, inte dåligt.

Sedan var jag i Varberg och skrev på papperna på min zooaffär, ja nu blir det sanning av drömmarna. Det är pirrigt värre. Den 1:a februari blir det verklighet.

Tråkigt är det med mina killar Trix o Caddy här hemma. Sedan tikarna börjat löpa så har killarna blivit osams till o från men efter löpen har det lugnat sig igen, nu efter Lollys löp så är det fullt slagsmål hela tiden. Jag får dela av huset nu. Det är inte roligt men för deras skull blir det den bästa lösningen just nu.

Skrivet av Pias, 2008-01-07

Visa hela (19 kommentarer)