En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

I lördags var Lisette o jag i Hässleholm. Jack visade henne på utställningen och resultatet blev cert o BIM! Yess! Vad kul, gullroro, nu är det "bara" 1 cert kvar till Champion.
Jag tror bilen flög hem till Tvååker av sig själv, jag var ibland molnen iaf.
Idag har det varit MH för hela slanten 4 finska,1 svensk och tre andra hundar bla syrrans Aussie. Himlars intressant! Nu är det bara hem o smälta allt jag har sett.

Skrivet av Pias, 2008-05-18

Visa hela (4 kommentarer)

Jag måste bara dela med mig av en helt underbar kväll. Nathalie och jag åkte efter stängningsdax gatan ner som slutar på en parkeringsplats. Där tog vi ut hundarna och gick strandpromenaden in mot hamnen här i Varberg, förbi fästningen och en strand precis där färjan går till Grenå i Danmark. Det var vindstilla i det närmaste solen gick långsamt ner över havet, ungdomar och vuxna grillade på klipporna och massor av människor bara flanerade omkring som vi. Hundarna var sarliga över alla dofter och måsar omkring stranden.
När vi kom till stranden släppte vi hundarna i havet, Lolly tyckte väl sådär om att simma, hon minns nog inte förra sommaren, Lisette och Caddy däremot var helt galna. Caddy såg krabborna röra sig på botten och ville ta dem men fick nöja sig med en pinne som Nathalie kastade åt honom, sedan blev det race i sanden. När vi sedan gick därifrån såg vi förbudsskylten för hundar på stranden, vi hade kommit från fel håll, jaja så kan det gå men hundarna o...

Skrivet av Pias, 2008-05-10

Visa hela (3 kommentarer)

Vilka dagar vi har haft här på västkusten! Sol o varmt, så underbart härligt då körsbärsträden står i full blom. Hundarna trivs inne i affären, där är det svalt. På söndag ska vi, Nathalie o jag åka till Södertälje, vi ska hälsa på lilla nya fröken, Emilio har blivit storebror och jag 2 barnsmormor. Tänk min Madde som inte för så länge sedan var bebis (bara 22 år sedan) är nu 2 barnsmor tillsammans med Johan som har blivit 2-barnsfar. Hjälp vad tiden går.
När vi är uppe i öst ska vi möta Marcus som har varit i Helsingfors och hämtat katterna som nu äntligen kommer hem igen, förhoppningsvis med bebisar i magen.

Sola försiktigt!

Skrivet av Pias, 2008-05-09

Visa hela (2 kommentarer)

Nu är båda tjejerna parade hos sina respektive finska killar!

Skrivet av Pias, 2008-05-05

Visa hela (1 kommentar)

Jaha då är Mitzi o Elli i Finland för att träffa noga utvalda killar. Resan gick bra även om det var rörigt för dem, tåg från Varberg-Göteborg,byta till tåget G-borg-Södertälje, pendeln från S-tälje-Stockholm, genom Centralen där de bilade golven (vilket ljud o eko det var, för mycket för oss människor, hur var det inte för Mitzi o Elli då), tunnelbana 2 stationer o sedan efter en halvtimmes väntan buss till terminalen o väntan tills vi fick gå ombord på båten. Det var otroligt tåliga katter som snabbt o nyfiket undersökte hytten, glada o keliga som vanligt. Nathalie o jag var inte i deras pigga kondis. Sedan var det utbildning för oss o katterna fick vila. Sedan dagen efter lämnade vi tjejerna i trygga händer för att sedan utbilda oss vidare i fodervärlden på väg hem igen.

Igår gjorde vi MH på Lolly, det gick jättebra, det är första lappisen som jag har gått med som har så mycket jakt i sig, hon tyckte trasan var jättekul, gubben med konstiga kläder o leksak...

Skrivet av Pias, 2008-04-27

Visa hela (3 kommentarer)

Nu är det bara ett dygn kvar tills Mitzi o Elli ska över till hanarna i Finland. Det ska bli så spännande! Jag tror så mycket på dessa pojkar och tror att de ev kattungarna som kommer blir kanon. Håll tummen!!!

Skrivet av Pias, 2008-04-21

Visa hela (2 kommentarer)

Nu har Caddy varit på tjejbesök.Vento Articos Kiara heter lilla fröken som bor nästan vid oss, i Rolfstorp, en tik som påminner lite om Lisette. Så nu hoppas vi på bebisar i slutet på maj. Så håll tummarna för dem. Här är ett bildbevis från en av träffarna. Är ni intresserade så är länken till Yvonnes hemsida här:http://www.jonsson.snabber.se

Skrivet av Pias, 2008-04-01

Visa hela (11 kommentarer)

Jaha då har påsken varit, känns lite konstigt då jag alltid brukar vara på "Lilla Stockholm" men nu är det ju på fel sida landet så att säga. Nathalie är som tur var här och Marcus kom ner en sväng, han lämnade ner Trix till oss igen. Men killarna accepterar inte varandra, det är nu bara att inse. Det är inte roligt men sant.
Jag väntade att Johan också skulle komma med, men han ska ta sina allergisprutor i veckan så vi riskerar inget förrän doserna är uppe i topp, så fast det är sorgligt och ledsamt för oss så väntar vi med glädje till nästa tillfälle att han kommer ner igen.
Påsken bjöd på ett rejält bakslag med vädret. Snö i massor som gömmer alla vårblommor som har kommit upp. Jag sätter ut lite nya bilder så ni kan se vad som finns i blomväg under snötäcket som är minst 1 dm nu. Sätter även ut lite bilder på: Elli är väldigt social med oss och ska vara med både när vi syr och sitter vid datorn, medans Mitzi och Trix gärna intar den slappa stilen lite...

Skrivet av Pias, 2008-03-26

Visa hela (3 kommentarer)