En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Igår kväll dog en liten röd lilleman. Det blev en begravning i hästarnas sommarhage. Fy vad jobbig, han var ju så liten och söt. Jag märkte att Mitzi var orolig på natten innan och flyttade runt kattungarna, men så lugnade hon sig. 3 gånger igår hade den ena bebisen, (så här efteråt fattar jag att det nog var samma dessa gånger) legat utanför bädden, det var nog Mitzi som flyttade ut honom. Han var den som inte gick upp så mycket i vikt som de andra också. Kanske helt naturligt men jättejobbigt....

De andra äter och står i. Särskilt den bebisen som kom ut först är en riktig matgubbe.
Här är ett kort medans de var 5 stycken.

Skrivet av Pias, 2008-07-01

Visa hela (2 kommentarer)

Nu på morgonen kom det kattungar. Hittills har det kommit 5 röd o rödvita, vi vet inte ännu vilka kön, men info kommer. Mitzi är trött men allt har gått bra.

Skrivet av Pias, 2008-06-28

Visa hela (9 kommentarer)

Hm, nu är Mitzi som en spärrballong! Hon kan inte tvätta sig efter toabesöket eller något, går mest omkring och söker kontakt, det är 3:e dagen idag som hon har gått o lagt sig i "huset" där hon fick sina bebisar sist, men som sagt, det är till helgen det ska bli.
Nu är sovrummet nymålat till henne, så nu väntar vi med spänning, Elli verkar tjockna och känns lite undrande med vad som sker.

Skrivet av Pias, 2008-06-25

Visa hela (3 kommentarer)

Vi önskar er alla en riktigt skön midsommar! Vädret ser ut att kunna bjuda på både sol o någon skur, men humöret är på topp.

Skrivet av Pias, 2008-06-20

Visa hela (1 kommentar)

Ja då är det ca 2 veckor till Mitzis bebisar ska födas, att det är bebisar är säkert, frågan är bara hur många, jag tror inte det är mer än förra gången då det kom 4 stycken. Snarare 3 denna gång, Elli börjar att tjockna hon med, men hon har ca 1 månad kvar att gå.
Lilla Tessi växer och frodas, en stor charmtrolla är hon, mycket bus och go i henne.
Lisette löper redan, hade tänkt para henne vid nästa löp som jag räknade med skulle bli i augusti, får tänka lite till hur jag gör med det när det blev redan.

Skrivet av Pias, 2008-06-16

Visa hela (4 kommentarer)

Yvonnes länk funkade inte för mig så försök med http://www.jonsson.snabber.se/default.asp istället eller kopiera länken istället o klistra in.

Här hemma fortsätter Tessi o Zorro-Ludde att charma alla, även när de gör hyss. Lolly höglöper så Caddy försöker vara utbrytarkung i huset.

Skrivet av Pias, 2008-06-01

Visa hela (3 kommentarer)

Idag har Caddy blivit pappa till 6 bebisar tillsammans med mamman Kia. Det blev dramatiskt då en bebisa låg ivägen och kom varken ut eller in. Men det är stora valpar, tror det var 4 hanar o 2 tikar, den ena tiken som var ivägen är lite mindre och var lite väl trött under första stunden, hoppas hon kryar på sig. Stror kram till Kia med matte!

På kattfronten är det nog helt klar att det blir kattungar, jag är så gott som säker. Men Elli har hittat en väg ut och varit ute på äventyr i förrgårnatt o igår morse. Nu är nog vägen blockerad och Elli i säkert förvar inne med Mitzi. Mitzi tjocknar och bor vid matskålen, tuttarna är bara lite rosa, Ellis är mera färg på o större. Men Mitzi hade så svaga förra gången också.

Våran Tessi och Pias Zorro-Ludde är riktiga terrorister, precis som de ska vara. Caddy o Lisette suckar och Lolly leker, fast när de försöker ta benen ifrån henne säger även hon till. Men vilken glädje detta gäng bidrar med, när det blir fnatt så...

Skrivet av Pias, 2008-05-30

Visa hela (3 kommentarer)

Valpar är en drog, så är det bara. Nu har lilla Tessi flyttat hem till oss från Sarah i Danmark, jag ska berätta om resan hem när jag har smällt den lite, den är kul så här efteråt. "Lille" Zorro följde med hit hem, han ska om ca 2 veckor till Dalarna, men först ska vi njuta av honom. Nathalie har tagit honom under sina vingar, han snodde hennes hjärta på en gång, han är en liten Trix. Här är några kort på dem o Nathalie från igår. Är det någon som kan låta bli att smälta?
Lilla Tessi

Nathalie o Zorro

Skrivet av Pias, 2008-05-27

Visa hela (7 kommentarer)