En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Nu är snart Ellies o Ossis underbara silverkattungar flyttfärdiga:)
Annonsen finns på http://www.sibiriskkatt.nu om någon dag.
Lilla My stannar här hemma men killarna är på jakt efter riktigt bra hem, de är sociala busiga och otroligt fina silverkillar men rent silver så här långt, bra sibbepäls som det har ärvt efter sin mamma har de, Ellie har aldrig haft en enda tova, jo en där troligtvis det var fettsvanskörteln som bidrog direkt efter förlossningen, men inte vare sig fettsvans eller tovor efter det, och hon borstas sällan. De kattungar som de föräldrarna har haft förut är riktigt fina, därför blev det perfekt att sätta ihop dem nu. Jag är så nöjd med kullen<3
Här har vi Snusmumriken.

Här är Mumin.

Och Lilla My

Skrivet av Pias, 2012-08-06

Visa hela (0 kommentarer)

Vi hade ju tänkt att para Tessie o Caddy men se det ville sig inte. Jo Caddy ville men inte Tessie. Så när jag ändå skulle uppåt landet så tog jag med mig dem för att försöka någon annanstans än hemma, men nej. Då blev det en tur till Sarah och där försökte vi med Caddys pappa DK CH, SE CH Lapinlumon Hauska Herkko, och det blev en riktigt bra parning, jippie så om allt går vägen så blir det valpar här i slutet av september.
Här är kort på Tessie numera SE CH, DK CH, FIN CH o Nordisk CH och Herkko numera 10 1/2 år gammal. Båda korten är tagna av Sarah Brandes.

Skrivet av Pias, 2012-08-04

Visa hela (0 kommentarer)

Tricaliz Singoalla hon är i färgen svartsmoke o född 6/4-12.

Skrivet av Pias, 2012-07-04

Visa hela (0 kommentarer)

Tricaliz Zizzi o Carillocat Octavian kattungar Tintomara, Kung Astolf o Singoalla har nu hittat nya hem, det känns så bra, Även Findus och Felix har flyttat /är på gång att flytta:)

Skrivet av Pias, 2012-06-20

Visa hela (1 kommentar)

I helgen var vi i Finland med Tessie o Connie. Och det blev succe!!! Vilken resa!!!
På lördagen var vi i Helsingfors och där blev Connie BIM och Tessie BT.4, Connie blev därmed finsk champion att lägga till i papprena.
Dagen efter var vi i Kotka och där tog Tessie det finska certet och blev champion även hon, hon slutade som BT-3 med Connie på första plats och hon blev även BIR, tyvärr hann vi inte stanna till finalen då båten från Åbo skulle gå några timmar senare.
Men vilken helg det blev.
Skönt och roligt var det att komma hem och mötas av goa kattungar och oj vad Ellies små hade växt:)

Skrivet av Pias, 2012-06-19

Visa hela (1 kommentar)

Det har varit flera härliga upplevelser dessa veckor:)
Först mår Zelma o Ossis små killar jättebra, de växer och är så otroligt goa, sociala och bara så mysiga.

Sedan igår fick Ellie o Ossi tre små silverbarn, jag vet inte ännu vilka kön eller mönster de har, Ellie vill ha sällskap men vill gärna ha ensamrätt på de små ännu och det är sunt.

Vi har varit på kattutställning för snart två veckor sedan, Där tog Ninja sitt sista cert och är nu champion, grattis Ninja!! Även Ossi tog titel, han är nu Internationell champion nu, jippie! Grattis Ossi. Nu ska dessa två få stanna hemma då de inte uppskattar utställningarna.

Även på hundfronten har det varit framgångar. Connie tog sitt tredje svenska cert och blev på en gång: svensk, norsk o dansk och därmed nordisk champion, grattis going!!!

Vi är så glada för dessa framgångar:))) Nu planeras det för valpar....

Skrivet av Pias, 2012-06-01

Visa hela (0 kommentarer)

Vad tiden går fort och vad svårt det är att könsbestämma kattungar. Vi har i veckan varit hos veterinären för jag bara velade om vad dessa sötnosar kunde vara, när de föddes var de klockrena små honor, men nej , jag har velat efter det, ena dagen honor andra dagen hanar. Men nu med en veterinär o en djurskötare som har sagt sitt, det är två killar, helt underbara!!! De är så framåt och sociala, de sover på mig och är helt bedårande, Ellies dotter i Lund som också har en kull med Ossi är lika tokigt sociala o goa, så denna guldklimp Ossi lämnar otroliga kattungar, jag är så glad! Nu är ju mammorna till kattungarna väldigt goa med så...
Ellies mage växer här hemma i samma takt som Zelma o Ossis ungar växer, det är nu två veckor kvar av väntan. Åh vad jag längtar....
Valparna har flyttat och även Lolly som har åkt hem till Göte o Margot, vad de har saknat sin älskade Lollan:)
Connie har varit i Danmark på dubbelutställning och kom hem med ett BIR och en BT-2,...

Skrivet av Pias, 2012-05-13

Visa hela (2 kommentarer)

Skrivet av Pias, 2012-05-13

Visa hela (0 kommentarer)