En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Vi vill önska alla ett riktigt Gott Nytt År!
Hoppas att det som har varit dåligt vänder och det som har varit bra blir bara ännu bättre för alla.
Vi här hoppas på både kattungar och lappisvalpar detta nya år men vi får se vad som är tänkt för oss.
Affären ska bara bli bättre och bättre är det tänkt, tanken är att alla ska vara nöjda när de går ifrån oss, även om vi inte har allt ska vi kunna bjuda på allternativ och alltid ett trevligt och engagerande bemötande.

Kram från oss alla!

Skrivet av Pias, 2008-12-31

Visa hela (5 kommentarer)

Jaha då var julhelgen över för denna gången. Vi fick en lugn helg med mycket slappande i soffan. Vi, Nathalie och jag var bortbjudna på julbord, ett Hallänskt sådant hos Carina o Eino på julafton. Så nu har vi provat på grönkål mm. Spännande med alla olika traditioner i olika delar av landet. Det var ett digert julbord med massor av gott på, för att inte tala om kakorna efteråt. Tack Carina o Eino för att vi fick komma till er, ni är guld värda! Vi har även fått en julklapp hit till affären, en skylt med "Pias" och båda skyltarna ska lysa upp mörkret utanför så alla hittar hit, jag säger bara tack, tack o niger fint, tack Carina o co!
Igår var vi en sväng till G-borg, till kyrkogården o satte ett ljus för mamma, sedan blev det kaffe hos mostra, mmm säger vi!
Så denna julen blev precis så lugn o rofylld som vi hoppades på.

På måndag så far Mitzi till Norge och vi ska försöka titta till våra utflugna kattungar o deras familjer i dagarna.

Skrivet av Pias, 2008-12-27

Visa hela (7 kommentarer)

Jaha då är julen här, eller har han snömannen missat något? Idag har jag tvättat fönstrena (väldigt välbehövligt är en aning snällt skrivet) i solskenet. Och vad händer några timmar senare? jo världens regn o stormbyar bara vräker sig över Varbergstrakten. Jaja fönstrena var rena några timmar iaf.
Hemma är det inte så mycket ändring när det gäller djuren, och Nathalie o jag fejar på, vi ska sitta o mysa på julaften så det gäller att ligga i nu..Vi har köpt en plastgran under Nathalies protest, Mimmi lät den stå upp i ca 1 timme, sedan ramlade den första gången.....

Men vi alla önskar er alla en härlig jul, tänk på att julen kommer fast inte allt är fixat o färdigt och tänd granen o ljusstakarna så syns inte det ni inte hann göra, o mat finns färdigt i affärena.

Kram från oss med tomtemössorna!

Skrivet av Pias, 2008-12-21

Visa hela (8 kommentarer)

Tiden bara rusar iväg. Här är de sista uppdateringarna här hemma. Emmi har flyttat till Skene, hon är numera kelkatt med ny husse o matte och har det jättebra. Mimmi söker fortfarande nytt hem, hon är så kelen, ligger alltid i mitt knä vid tv och sover i min säng tillsammans med Elli. Har fått nya kort på Felix, sätter ut ett här så ni ser hur vacker han är, tänk på att han är i "fulåldern" nu, vad månne det bli av honom tro?
Det finns lite nya planer för Elli o Mitzi, Mitzi kommer att göra ett nytt försök att dejta i Norge, denna gången väntar vi tills hon löper ordentligt, det finns en riktig röd-vit goding där som väntar på henne.
Elli kommer också till våren att träffa en snygging, han bor bara 8-9 mil bort, han är svartsilver med vitt.
Hör gärna av er om intresse finns för kattunge efter både Mitzi eller Elli.
På hundfronten är det lugnt, Tessi kommer att ställas ut i vår, troligen i Malmö, och vi väntar på att Lisette ska få ett riktigt löp. Caddy...

Skrivet av Pias, 2008-12-13

Visa hela (3 kommentarer)

Här är en bild, tagen av en bra fotograf, Kristin som har Eddies mormor Hulda, Ellis uppfödare.
Kortet är taget på NW i Nyköping och sedan är det kort på Suzan o Eddie taget av mig utan ljus när de precis hade fått priset, jag och alla andra grät då så bilden blev inte så bra men det är mycket känslor i.
Tack alla inblandade, ni som vad där och alla som har gjort detta möjligt!
Marina! Jo katten Eddie är döpt efter Nathalies älskade Caddy som i dagligt tal kallas Eddie, det är inte lätt att hålla reda på alla namn.
Kolla in Eddie o njut!

Skrivet av Pias, 2008-11-30

Visa hela (4 kommentarer)

Vilken dag! Suzan o Claes härifrån Varberg, Ylva o Cecilia med Melitza, Kristin med Eddies mormor Hulda jag o Nathalie fick vara med om att Elli-Ottos bebis Eddie blev Nordic Winner-08 3-6 månader i Nyköping i söndags, vi grät nog alla av glädje. Åh vad kul! För Melitza o Hulda gick det också bra med fina bedömningar för den ryska domaren. Detta lever jag länge på.
Jag har även fått nya bilder på goa Felix i Halmstad, den grabben går inte heller av för hackor.

Skrivet av Pias, 2008-11-27

Visa hela (8 kommentarer)

Nu har jag lite nya kort på vovvarna. Nathalie och jag var ute i söndags på vår vanliga ängspromenad och passade på att ta några kort. Här är de, Lisette, Tessi och Caddy.

Och ett helkroppskort på Tessi 8 månader.
Sedan har vi varit och hälsat på Eddie-kissen. Vilken katt!

Skrivet av Pias, 2008-11-18

Visa hela (5 kommentarer)

Här är ett nytt kort på tjejerna som fortfarande är till salu.

Skrivet av Pias, 2008-11-13

Visa hela (6 kommentarer)