En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Ja, och där hittades en del, minst 5 får du nog räkna med, sa veterinären, Ev 6-7 trodde vi oss kunna räkna till. Så nu börjar det roliga.....

På söndag är det dax för Tessi att åka till Malmö, till Svensk vinnarutställningen, ska bli intressant o se hur hon stårs sig där.

Till dess ska vi bara njuta av Lisettes mage!!

Skrivet av Pias, 2009-03-20

Visa hela (3 kommentarer)

Vi har varit på en IDP-utställning (katt) i helgen o i lördags hade vi med 5 sibbar. Det var Elli o Stiina här hemifrån och så var det Eddie, Felix och Matzarini. Alla fick Ex 1 med bra omdömme, Matzarini var inte så glad i att vara på utställning utan härmade Elli som ung men annars tyckte nog alla att det var ok, Eddie tyckte nog att utställningen var för bara honom, det såg ut så på hans stil.
Elli, Stiina o Eddie blev domarens bästa och upp till panel, där Stiina knockade alla andra semihonbebisar, jättekul! Det var hennes första utställning, defenitivt inte den sista, kan jag ju tala om. Elli skötte sig jättebra hon med så det blir fler för henne med, fast hon ska få en kull innan, Eddie kommer o visas mer och Frida med Felix blev nog lite sugen hon med. Lite värre är det nog med Matzarini, hans hormoner spökade och det var inget kul att visa upp sig, sedan är det inte hans passion att åka bil heller, men han är en sådan skönhet, så otroligt lik sin pappa Punkko, så...

Skrivet av Pias, 2009-03-16

Visa hela (7 kommentarer)

Idag är det Tessis första födelsedag, Grattis!!!
O på lördag fyller Lisette 3 år grattis

Skrivet av Pias, 2009-03-12

Visa hela (4 kommentarer)

Ännu vet vi inte säkert om det blir valpar men allt pekar på det, Lisette är superhungrig och ganska irriterad så vi tror att det finns bebisar i hennes mage. I slutet på nästa vecka vet vi nog om våra funderingar stämmer.

Stiina växer o växer, hon är ensam busig som alla våra sju kattungar tillsammans i somras var. Hon håller de andra katterna igång, flyger över allt och är galen i allt som går att äta, äta i hennes närvaro är inte det lättaste. Men som hon utvecklas!!!! Hon blir en snygging!!!!
Vi var och hälsade på hennes halvbror, våran fd kattunge Eddie som bor i Derome igår o han är en riktig pudding.
Till helgen är det kattutställning här i Varberg och Elli, Stiina, Matzarini och Felix ska dit på lördagen och Eddie båda dagarna. Det ska bli en rolig helg och träffa våra bebisar och deras ägare igen.
Elli är i full päls och så vacker just nu så det blir kul att visa upp henne igen, och Stiina är bara så fin. Så så är läget hemma, ska bli kul iaf...

Skrivet av Pias, 2009-03-09

Visa hela (5 kommentarer)

Nu är Lisette parad! med en väldigt go hane som heter Månskimrans Idefix o bor i Svenljunga. Han har A-höfter, många bra höfter bak i stamtavlan o han är bärare av prcdgenen men Lisette är ju fri så det blir "bara" ev bärare.Ingen kan bli sjuk. Om det blir valpar så kommer de i mitten av april, håll tummen!!!
Här är några kort på Scott som han kallas.

Skrivet av Pias, 2009-02-18

Visa hela (13 kommentarer)

Nu äntligen ska jag presentera Stiina, hon har varit hemma en vecka nu och inte en matta ligger som de ska, hon är så busig, kelig och bara så söt. Hon älskar att bli kliad på magen och kelar både länge o väl, de stunder hon är stilla vill säga. Hon har tagit hela huset med storm, efter 3 dagar gick hon visseligen fräsande men ändå, in till hundarna. Vilken katt!! Tack Aino för förtroendet att Stiina fick flytta hem till oss.
Annars är det rörigt värre, 3 kattdamer löper, hm Mitzi blev inte med kattungar denna gången, ska göra ett försök till tror jag. Så tänk hur ljudnivån är hemma.
Tessi har börjat löpa för första gången och jag tror att Lisette är på g hon med. Barnen o Caddy vill nog helst flytta.
Sedan har vi haft fullt upp i affären med 1-års kalas, hm redan har ett år gått. Det har varit både tårar o tandagnissel men de härliga överväger allt, de säger att det första åren är värst så då ska det ju bara bli bättre om jag räknar rätt.
Kolla in...

Skrivet av Pias, 2009-02-08

Visa hela (7 kommentarer)

Mimmi söta goa keliga busiga Mimmi har fortfarande inte flyttat hemifrån. Hon sover alltid i mitt knä framför TV och i min säng på nätterna. Men hon vill gärna ha en egen matte eller husse att gosa med. Här är ett nytaget kort på skönheten. Ni når oss på tele 0730203081 eller i affären 034089644

Skrivet av Pias, 2009-01-21

Visa hela (5 kommentarer)

Nu bara det springer iväg. Det är mycket med affären nu, bokslut mm, men jag ska uppdatera lite iaf.
Jag har varit och hälsat på Eddie, Matzarini, Felix och idag blev det äntligen Emmis tur. Och jag är så glad för dessa kattungar och deras ägare. Vilken tur jag har haft! I mars ska jag försöka krama Musse också i Malmö, men enligt mailen från matte så mår han som en prins han med. Tack alla er för att ni tar hand om era katter så bra.
Det är inte alla katter förunt.

Mitzi är hos Anatoly i Norge ännu, tror inte det har blivit någon parning ännu.

Annars på hundfronten går jag o väntar in Lisettes sk löp, håller på att kolla efter en "reservhane" om det blir så som förra gången, att Caddy inte fick.

Lolly o Madde har varit på en inoff utställning och där tog Lollys bror Ross BIR o Lolly BIM, grattis! Till hösten är det tänkt att Lolly ska bli mamma, hane är inte påtänkt ännu.

Tessi o Lisette ska antagligen ner till Malmö i mars, hoppas jag, det är...

Skrivet av Pias, 2009-01-18

Visa hela (3 kommentarer)