En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Jag vill önska er alla en riktigt skön o förhoppningsvis solig midsommar!
Kattungarna växer o växer, den jag trodde var blå är nog svartsmoke, spännande det här med färger. Alla vägen mer än födelsevikten nu och börjar öppna ögonen.
Lolly vet jag inget mer om än att vi tror att det finns någon bebis troligtvis, vi väntar o ser.

Skrivet av Pias, 2009-06-18

Visa hela (1 kommentar)

Igår var Stiina o jag i Ulricehamn på kattutställning. Det var Hanna Jensen som dömde och det ända som var till Stiinas nackdel var att öronen behöver sitta längre ifrån varandra och det är ju en sak som kommer med åldern, sa hon. Annars skrev hon att det var en"en lovande tjej" vilket jag är jättenöjd med, hon blev ändå BIV i sin färg så nu är hon klar för Scandinvaia Winner i Nyköping i höst.

Alla kattungarna växer o mår bra, de är matmonster o äter mest hela tiden, ikväll ska jag få hjälp med könsbestämmandet, jag tror att det är 1 hane o 4 honor men vill ha lite stöd i det.
Här är några kort tagna i morse.

Skrivet av Pias, 2009-06-15

Visa hela (4 kommentarer)

Lite uppdateringar: alla kattungar o Elli mår så bra, Nu tror jag att jag vågar säga färgerna, det är en svartbrun-tigre, 2 svartsilver, 1 svartsilver med vitt och en blå! med vita tassar. Könen vågar jag inte säga ännu, ska försöka fota dem i helgen. De går upp i vikt jättebra och är väldigt tysta av sig, utom när jag är där o väger. Jag tar ungarna till vågen och Elli tar tillbaka dem. så vi sammarbetar. Elli mår toppen o är så duktig mamma.

Stiina har varit o snusat på dem, eftersom hon ska på kattutställning på söndag kommer hon att isoleras från dem ett tag, men nu vet hon vad det är som låter iaf.

Caddy tog sin första 1:a i Öppet spår, viltspår igår, hippie och Tessi klarade sitt anlagsprov hippie igen. De var så duktiga fast det verkligen öste ner, vilket det aldrig har gjort när vi har tränat.
Så nu ska jag leta efter prov till Caddy, kanske kan han ta 2 till snart, då blir han viltspårschampion.

Skrivet av Pias, 2009-06-12

Visa hela (1 kommentar)

Idag fick Elli sina små, det blev 5 stycken, färgen är jag osäker på ännu men några ser ut att ha lite vitt på sig. De vägde 72,88,90,90 o 104 gram, så jag är lite osäker på om den lilla kommer upp men vi väntar o ser. Nu känns det bara bra o Elli är stolt.

Skrivet av Pias, 2009-06-09

Visa hela (10 kommentarer)

Jag har fått en så fin bild på Elli o Amadeus som jag bara måste visa. Det är Amadeus ägare Isabell o Nils som har tagit den. Med så goa föräldrar kan det ju bara bli bästabebisar, eller hur?
Nu är det inte så många dagar kvar.

Ev finns det lite lite tecken på att Lolly har bebisar i magen, håll tummen är ni snälla.

Skrivet av Pias, 2009-06-05

Visa hela (4 kommentarer)

Jaha, d Tessis höfter fotade och det blev C. Jag är inte nöjd med den avläsningen så jag ska ta tag i det nästa vecka. Jag har sett bilderna och pratat med Maths om det och den ena var helt klartA-B o den andra B-möjligen C så nu är jag arg!

Ellis mage växer, hon är rund o go nu. Vi väntar med spänning....

Skrivet av Pias, 2009-05-30

Visa hela (2 kommentarer)

Ja, då gör vi ett försök att få smått i hundfamiljen. Lolly, vår bruna tik som bor hos sin goa fodervärden Madde i Dalarna, är parad idag, hanen är snygge Nordanlidens Qingo som bor i Arvika. Så nu håller vi alla tummar vi har för att det blir bebisar denna sommar i alla fall. Tack Rebecka o Anders för snabbt gensvar inför parningen. Jag ska lägga ut bilder på både Lolly o Qingo (han kallas Nikki) om någon vecka så får ni se. Annars finns det någon lite gammal bild på Lolly på min hemsida o Nikki finns ju på Lapinlunas hemsida http://www.lapinlunaskennel.cybersite.se/, kolla gärna in snyggingen!

Elli rundar på sig, så det blir nog kattungar. Vi väntar o ser. Jag ska lägga ut bilder på Elli o Amadeus också snart.

I helgen bär det av till Hölö o träffa barnbarnen, det ska bli så roligt att träffa dem o deras föräldrar också så klart.

Skrivet av Pias, 2009-05-15

Visa hela (9 kommentarer)

Vet ni, jag tror att Elli väntar smått! Tycker hon är lite rundare o keligare, lite rosa på tuttarna. Men jag kan ju inbilla mig.... Nu är det snart en månad sedan Amadeus var hemma.

Sandra o Marita, allt går jättebra, bättre än jag kunde ens tänkt mig, hon är så go o glad men hopplös i band, hjälp min axel.
Idag kom Marcus hem med en Drever, han ska vara hundvakt en-två veckor. Oj då Klinga (drevern)höglöpte visst. Det blev till att dela av huset och Caddy sitter o ylar, hm.

En rolig nyhet!!!!! Lolly (Rosette) löper, så nu jagar vi hane, ska helst bo i Dalarna eller där omkring o ha kort, kompakt kropp med små öron o naturligtvis bra höfter. Jag har alltid tyckt att där finns de om de finns, men icke sa nicke. Hittade en men, nej det blir inget med det så nu söker jag vidare. Vet någon....?

Mitzi löper för fullt men vi väntar in Eddie. Stina, hon blommar, hon blir en drottning.
Tessi tar livet med en klackspark o Lisette mår bra men behöver lite mindre mat har...

Skrivet av Pias, 2009-05-08

Visa hela (5 kommentarer)