En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Nu lägger jag upp bilder på hanvalparna o på Tezza, den kattungen som fortfarande är obokad.Tyvärr passar min kamera på att strejka så korten är tagna av Celilia o Ylva för en vecka sedan, tack för hjälpen med modellerna.
Alla katterna mår bra, Mitzis mage läker ganska bra, hon försöker att nå såret med kragen på o har lyckats ibland. Kattungarna är bara så härliga, var o tog första sprutan igår.
Tezza är ju så ljuvlig, för mig en ny färg, har nog aldrig sett en katt i levande livet med den färgen, svartsmoke med vitt, enligt Suzan med Eddie är hon en väldigt bra smoke, helt silver i botten.
Sedan är det valpisar, de är helt underbara! Nu har det hänt massor på den veckan sedan korten togs, några av dem har lyckats ta sig över pallkragen o blir jättelyckliga på stora golvetn där finns det både andra hundar tex Tessi som försöker leka med dem o katter att morra på o det bästa av allt mamma Lolly med maten är där.
De har börjat...

Skrivet av Pias, 2009-08-07

Visa hela (6 kommentarer)

Jag måste bekänna en sak, efter att ha suttit med valparna igår kväll o kollat igenom dem, en del har öppnat ögonen helt nu o så,jag försökte känna så det var ok på magarna, inga bråck eller så, men på den ena "tiken" kändes det konstigt, nej inte något bråck tänkte jag och det var det inte, det var en liten kille. Så nu är det 3 killar o 2 tjejer. Jag skäms, men kan bara skylla på nybörjar oerfarenhet. Men alla mår så bra, det är så tjocka o goa så jag blir alldeles sarlig!

Mitzi är hos veterinären idag, vi har kollat o det är inga bebisar i magen så nu blir hon kastrat, har det inte blivit några kattungar på 3 herrbesök så är det inte meningen att hon ska ha mera bebisar. Hon kommer nu att få göra det hon älskar mest av allt, vara ute o innekatt. Hon verkligen strålar när hon spatserar på gräsmattan och gud nåde den katt som går på hennes gräsmatta.
Stiina o Tessi var också med till veterinären och tog blodprov på rabiesvaccinet. Det är tänkt att...

Skrivet av Pias, 2009-07-28

Visa hela (7 kommentarer)

Jag vill säga att alla mår bra här hemma Kattungarna är bara busiga till max o far runt som skållade troll, väldigt söta troll. Tre av dem är tingade, så det är en svartsilverhona och en svartsmoke vid vitt HONA, nu är det fastställt, det är en tjej, kvar. Båda är bedårande o framåt, svartsmoken är tillsammans med den ena svartsilvertjejen först framme vid allt, medans Felizia den minsta av dem, hon är svartsilver med vitt är den som bara rymmer just nu, en dam med självförtroende minsann.
Valparna är nu redan över en vecka o Lolly börjar vilja ha pauser utan dem, när de är matade o sover vill hon gärna vara med dem andra hundarna o med oss. Det känns bra för då är hon trygg i sin roll. Hon visar 0% vakt mot oss men vill ju gärna kolla valparna när vi är och kollar till dem, jag sover i hennes rum o hon har börjat att vilja sova med mig korta stunder.
Kort ja, valparna ser ut som döda sillar på kort ännu så länge och jag vill inte börja oroa dem med att lyfta upp...

Skrivet av Pias, 2009-07-22

Visa hela (2 kommentarer)

Vi börjar med 2 kattungebilder, den ljusa, Felicia ska flytta till Falkenberg.
Här är den svartsilvertjejen som fortfarande är otingad, kvar är också hon/han svartsmoken, vi kan inte bestämma vad det är, känns hemskt att säga men så är det.
O här är valparna, dåliga bilder med dåligt ljus, men jag vill inte oroa Lolly för mycket ännu med att flytta runt dem, så håll tillgodo!

Skrivet av Pias, 2009-07-15

Visa hela (9 kommentarer)

Nu har de kommit!!!! Lolly gumman har fått 5 st, 2 dominofärgade, och 3 svarta med ljusa tecken-tjejer, jättefina o stora. Tyvärr ligger kamerasladden inte där den ska så håll ut bilder kommer imorgon! O Lolly mår bra vilket är jätteviktigt!!

Skrivet av Pias, 2009-07-14

Visa hela (9 kommentarer)

Här är nya kort på kissarna, ska leta namn bland M Jacksons låtar. Först har vi Svartsilvertjejen.
Sedan har vi lilla Felicia svartsilver med vitt som ska bo i Falkenberg
Nästa är svartsmoke med vitt också en tjej
Här är svartbruntjejen så otroligt rund men vill inte vara med på bild
Här har vi en svartsilvertjej! till, vi trodde hon var en han från början men det är en tjej, det också.
Medan vi tog korten låg Stiina på golvet o vaktade så allt gick rätt till, hon är "reservmamma" till de små.

Skrivet av Pias, 2009-07-07

Visa hela (4 kommentarer)

Äntligen kommer en bild på kattungarna. Och Lolly är hemma, tjock o go.

Skrivet av Pias, 2009-07-02

Visa hela (4 kommentarer)

Här kommer några kort på Ellis småttingar, jösses vad de är rund o fina, stora o stadiga(ja så mycket det nu går när de bara är nästan 2 veckor på korten.
Här är hon som är svartsmoke med vitt.
Här är lilla svart-silver med vitt-tjejen, hon är tingad
Här är de båda svartsilver, en hane o en hona
O så har vi rund-runda svartbruntigre-honan

Skrivet av Pias, 2009-06-24

Visa hela (5 kommentarer)