En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Jag måste först önska er en riktigt skön o solig midsommar.
Här hemma börjar det bli tomt, Beddy, Balder, Betsy o Bruno har åkt till sina nya ägare och allt går bra, deras nya familjer är så nöjda , Bonnie blir kvar till den 10 juli, då går hennes nya matte på semester. Catla åker i nästa vecka och Connie blir kvar här hemma.
Kattungarna växer o frodas och de är så fina, ska försöka att ladda upp bilder efter midsommar på dem, jag har nya bilder men de ligger på "fel" dator. 2 hanar, en silvertigre o en svartsmoke och svartsmokehonan är kvar att tinga.
Här kommer bilder på Tessies Connie o Catla. Vi börjar med Catla
O så Connieoch så båda, visst är de bara så söta?

Skrivet av Pias, 2010-06-22

Visa hela (2 kommentarer)

Ja idag fick vi svaret från DNA-testen som är gjord på Lisettes valpar och ja det är Caddy som är den stolta pappan.
Samma dag som beskedet kom tog Caddy sitt andra öppna förstapris i viltspår, så nu siktar vi på ett prov efter 1/7 så han kan få sitt viltspårschampionat. Duktig grabb är han!!!!!

Skrivet av Pias, 2010-05-24

Visa hela (2 kommentarer)

Ledsen för dröjsmålet, men här är några nya kort på de små.här är en himlans röra av kattungarna.Här med.Detta är den ena flickanoch här är den andra. Pojkarna kommer på egna kort i veckan.
Här är en underbar bild av Tessie med en av Lisettes valpar fröken Bonnie.Här är "Bruno" som försöker rymma.Lille Balder så söt och har ingen ägare ännuLikaså Beddie som är pappa upp idagen.Lilla Betsy, bara så söt.Och så Catla Tessies ena dotter.

Skrivet av Pias, 2010-05-24

Visa hela (8 kommentarer)

Vill bara tala om att jag har fel på min mail, har haft det sedan mitten på veckan, jag hoppas att det funkar om några dagar. Har anmält det men det dröjer säker några dagar till innan det funkar. Så om ni vill ha tag i mig så ring 0730203081 eller testa o sänd mail i mitten på nästa vecka.

Alla bebisarna mår bra och växer, nya kort kommer på dem i början av veckan.

Skrivet av Pias, 2010-05-15

Visa hela (3 kommentarer)

En vecka har gått sedan förra korten togs så här är lite nya.Först börjar vi med Lisettes små:
Här är Zelmás kattungar:
Och så avslutar vi med Tessies små:

Skrivet av Pias, 2010-05-10

Visa hela (5 kommentarer)

Efter en hemsk söndagmorgon som började hos veterinären 05,30 så kom det först en lite tjej och efter att ha väntat så länge vi vågade så fick vi snitta Tessie för att få ut den andra lilla tjejen, små o små vad de ju inte med det är ju inga kilobebbar som Lisettes har blivit. Nu mår alla bra och njuter av att ha närheten av varandra. Här kommer då äntligen kort jag börjar med Lisettes valparen lite kille
en brun killeen av tjejernaen lite grabb tilloch den sista lilla tiken

Här kommer...

Skrivet av Pias, 2010-05-03

Visa hela (8 kommentarer)

Hej. Jag är ledsen att jag inte har lagt ut några kort men jag har haft min stora son på hjärtavdelning här på Varbergs Sjukhus. Nu är han hemma och mår lite bättre, jag hoppas att jag får ut bilder på både hundvalpar o kattungar i helgen. Alla mår jättebra och växer så det knakar, en av kayyungarna har redan öppnat ögonen.
Jag hoppas att ni har förståelse för detta försenande.

Ha en skön Valborg alla!

PS Tessie är rund o go så nu väntar vi på hennes valpar. DS

Skrivet av Pias, 2010-04-30

Visa hela (1 kommentar)

Vill lägga ut kort på Lisettes barnmorska Zelma. Hon hjälpte Lisette med allt från att värma till att tvätta bebisarna o Lisette Här värmer hon Li´sette vid värkarhär passar hon så inte valparna kommer för långt borto här värmer hon valparna.
Bilder på de små kommer

Skrivet av Pias, 2010-04-26

Visa hela (6 kommentarer)