En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Vilken kull killar det blev!! Filur och Freddy har flyttat och allt går bra enligt rapporter, Vi har varit och träffat Filur och han har det jättebra med sina stora hundkompisar och sin lilla matte.
Figaro flyttar till helgen till Christoffer , Josefine o Bruno.
Fassi söker fortfarande efter en härlig familj som längtar efter en mjuk o go kille. Hör av er till mig om ni är intresserade, tele 0730203081.
Ha en skön första advent.

Skrivet av Pias, 2012-11-30

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är valparna strax 7 veckor, vad tiden går fort, dessa små killar är helt underbara, just nu är det bara bus o bråk med varandra och anfalla Lilla My det de ägnar största delen av sin vakna tid med. Sedan är det mycket kel i stora portioner också.
Filur, Figaro och Freddy har nya riktigt bra hem att flytta till,nu är det bara goa Fassi som söker en seriös husse/matte el familj att få växa upp hos.

Skrivet av Pias, 2012-11-11

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är valparna döpta och det blev Fassi, Filur ,Figaro och Freddy. De är helt underbara, goa och riktiga charmtroll. Filur och Fassi är ännu inte bokade om ni är intresserade så hör av er till mig, gärna via mail, jag skriver at istället för @ då jag är rädd för virus så ändra bara i min mailadress så kommer mailet fram. pia.soderlund2atgmail.com. Visst är de söta?
Detta är Filur (till vänster i bild) och Fassi.


Här är Figaro och Freddy, de är prelbokade.

Skrivet av Pias, 2012-10-26

Visa hela (0 kommentarer)

Då är valparna 2 1/2 vecka gamla, och oj vad fina killarna är! Det är två svarta med ljusa tecken som spricker upp efterhand, en kille som är viltfärgad som pappa Herkko och farbror Caddy och så en brun som också har ljusa tecken. Vi håller på att fundera på namn, det är våran F-kull, två är mer eller mindre klara, vi skriver ut dem när allt är på plats.
Så här tillbringar de små en fredagskväll, fredagsmys<3

Skrivet av Pias, 2012-10-12

Visa hela (1 kommentar)

I tisdags kom då de små<3 Några dagar för tidigt och inga jättevalpar a la Lolly, men med en livskraft som få. Så nu är Tessie( SE, DK, FIN o Nordisk Champion Lapinlumon Davvebiegga) och Herkko(SE o DK Champion Lapinlumon Hauska Herkko) föräldrar till 4 underbara killar, 3 svarta och 1 brun som alla kommer få ljusa tecken, några med mycket tecken. De är redan små matvrak och riktigt runda om magen:)
Är ni intresserade så hör av er till mig Pia på 0730203081 eller mail pia.soderlund2snabelagmail.com.
En kull som vi tror mycket på, de små är , suck helt ....:)

På bilden helt nyfödda.

Skrivet av Pias, 2012-09-27

Visa hela (5 kommentarer)

Vilken lycka det blev i helgen. Monique o dottern Matilda hade anmält sina sibbar till utställningen i Göteborg, första gången på egna ben. Lilla Molly( Tricaliz Molly Dover) tog hem segern med bravud, hon slog inte bara till och blev Premium utan tog också hem BIS!!! Hur ska detta gå? Hon är bara ett år! Även Zally gjorde storslaget ifrån sig och gick till panelen dagen efter. Även härliga Myzac vad med o visade upp sig:)
Här är ett kort på Molly med sin pokal, hipp hurra!!!

Skrivet av Pias, 2012-09-18

Visa hela (2 kommentarer)

Nu har alla kattungar flyttat ut förutom Lilla My som stannar här.
Magen växer på Tessie så vi hoppas på valpar i slutet på september:))
Det har varit en super helg för oss Tricalizar:) I lördags var Tricaliz Tintomara, en av kattungarna efter Zizzi o Ossi på sin första utställning, hon fick Excellent och blev BIV, endast 5 månader gammal:) Grattis:)
Tricaliz Eskil en av valparna efter Lolly o Lilleman var på sin premiär och blev BIRvalp o BIG-3:a, så kul och grattis!!
Connie o jag tillbringade helgen på Högbo x 3 int. tillsammans med Yvonne o hennes vovvar, en riktigt blöt o lerig men ack så trevlig helg.
Connie slog till med 3!! BIR i konkurrens med ca 25-30 lappisar! Oj vilken lycka!! Här är ett kort på en av BIR-dagarna, den enda där inte hennes pappa Ilolas stod som BIM. Sedan mös vi en del också;)

Skrivet av Pias, 2012-09-06

Visa hela (1 kommentar)

Vi måste skryta lite över våran Connie, hon har tagit titlarna SE CH, N CH, DK CH, FIN CH och Nordisk CH nu o har 1 CACIB kvar att ta efter den 12 september i år innan hon är även INT CH.
Vi är så glada och stolta över vår lilla bustjej som bara är strax över 2 år, Tack Rebecka Ylén för jättebra foton.

Skrivet av Pias, 2012-08-28

Visa hela (2 kommentarer)