En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Nu vet vi..

Nu har svaret kommit på obduktionen av Stiina. Den preliminära orsaken var lunginflamation, men vid obduktionen hittades tumörceller i lungorna, alltså hade hon en eller flera modertumörer någon annanstans i kroppen o vi tror ju att det satt någon i huvudet, det var därför örat tippade. Tack o lov att det gick så snabbt för henne då hon några veckor innan var helt vanlig, det var ju bara sista veckan som vi märkte någon skillnad på henne.
Det känns skönt att veta vad det var som var fel men vi saknar henne så mycket......

Skrivet av Pias, 2009-10-29 11:52

Håller med om att det är skönt å veta VARFöR men saknaden kommer att finnas där ändå så klart...tänker på dig!!
Kram Linda, Jojje och Milou.

Skrivet av andersson, 2009-10-30 08:03

Förstår att det är skönt att veta vad som hände Stiina och att det gick snabbt. Hon hann förhoppningsvis inte lida så länge. Men förstår att ni saknar henne!
Kramar från Målsryd och en speciell från lilla Alice! <3

Skrivet av Margita, 2009-10-30 15:01

Ja varför är alltid skönt att veta............men som tidigare skrivit så är saknaden fortfarande där oavsett. Det är alltid tufft att mista någon som man håller kär och ett tomrum skapas i hjärtat. Men någonstans så finns det en plats där tommrumen fylls igen, det vill jag tro iallafall.
Kram på er

Skrivet av Yvonne, 2009-10-31 20:57

Hej Pia!

Vad skönt att du fick besked till slut, men jättetråkigt att söta Stiina är borta. Tur att det inte är så vanligt att sånt drabbar katter i alla fall.

Skrivet av Emelie, 2009-12-02 19:14

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?