En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Zelma flyttar in

Lite roliga nyheter kommer nu: Zelma ska flytta in hos oss. Hon bor nu hos Ellies uppfödare men kommer from söndag att bli Rolfstorpsbo. Vi ska upp till Stockholm på söndag på Zoorfmässan och passar då på att ta med Zelma ner. Jag fick frågan för ett tag sedan av Kristin att ta hem henne men så kom Stiinas sjukdom o bortgång o slog undan benen på oss, men nu känner jag mig redo. Nu ska "bara" Mitzi o Ellie acceptera henne, hjälp mig att hålla tummen för att det går bra. Huset är ju stort o Mitzi går ju ut o in som hon vill + att jag ska sätta in Feleway i kontakten så allt är ju så bra ordnat som möjligt. Det som blir största omställningen för Zelma är väl hundarna men de är inte i det rummet som kattmat o lådor står, och det är husets största rum, så hon har gott om plats o tid att vänja sig. Här är ett kort på Zelma, taget från Kristins hemsida. Visst är hon en skönhet!!

Tricaliz Eddie (katt)från Ellies första kull har blivit pappa! Grattis! Han blev pappa till en kull här i Falkenberg, Suzan, Eddies matte har varit o kollat in dem och de är så fina o mycket lika sin pappa är rapporten därifrån. Kul med barnbarn hälsar Ellie.

Annars är det bra med alla o allt. Stormarna avlöser varandra och det finns massor av löv att kratta, nackdelen med staket är ju att löven inte blåser iväg själva utan man måste hjälpa till.

Line med Atlas mailade o frågade om jag inte kunde lägga ut bilder på Atlas syskon för att se hur de utvecklar sig, så jag har en liten uppmaning om att ni med valpar o kattungar: skicka gärna bilder på dem helst på mail o skriv gärna om jag kan lägga ut dem på bloggen.

Ha nu en skön hösthelg!

Skrivet av Pias, 2009-10-09 11:03

Grattis till kommande nytillskott! Så kul. Lycka till!
//Anna-Maria J

Skrivet av Anna-Maria J, 2009-10-09 12:36

Roligt med en familjemedlem! Hon är en snygging!! Jag säger också lycka till!
Ska skicka några bilder till din blogg med Alice.
/Margita

Skrivet av Margita, 2009-10-09 17:58

Oh my gooood!!! Nu är jag verkligen tokkär!!! Om jag ändå hade plats för en liten silvrig kisse efter den donnan...

Skrivet av Sandra, 2009-10-09 19:01

Lycka till med Zelma
Mamma Dariia hälsar och skickar nospussar-
=^..^=

Skrivet av Monica , 2009-10-12 19:11

Snygga Zelma :-))) Hon har verkligen anpassat sig bra .
Eddan och Tezzan hälsar så gott
Kram

Skrivet av Fam. Göransson, 2009-10-21 23:25

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?