En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Nu är det valptomt i huset.

Oj vad tyst o lugnt det blev. Nu har det varit både kattungar o hundvalpar i flera månader och så helt plötsligt blir det bara så tomt. Jaha hur gör man nu då? Har glömt det känns det som. Visseligen saknas det inte saker att göra, uppackningen efter flytten är inte klar men det är svårt att göra nu när jag inte blir avbruten, konstigt va?
Jag har börjat det hela med att sova ett par hela nätter, det var inte så dumt.
Men nu surrar planerna för fortsättningen....
Yvonne på Dalåbergs kennel o jag har tagit in en lite grabb från Sarah i Danmark, en riktig goding. Han kommer på bild så småningom men ni hittar honom på Yvonnes hemsida http://www.dalabergskennel.se/. Det känns riktigt bra men lite svårt att han inte bor hemma hos oss, men det är ju så att man ska hinna med o vi har ju sagt: inga hanar hemma mera. Det är inte helt enkelt att ha löptikar o hanar i samma hus och Caddy är tillräcklig när det är löptider. Sedan är Yvonne en hejare på detta med hundar så Lilleman kommer att få ett kanonhem där med både barn, hästar, katter och 3 finska lappisar Japp, Kia o Caddys dotter Honda.
Lisette o Tessi har löpt klart för denna gång, Lisette ska ju paras är det tänkt på nästa löp, har börjat att rabiesvaccinera henne inför det. Hane är inte bestämmt ännu men planer finns.

Sedan har vi doldisen hemma som ev börjar löpa snart som kommer att paras om det vill sig....

Mitzi har börjat gå ut men nu när det är tillåtet så blir det inga långa svängar. Elli hoppas jag börjar lägga på sig päls, hon är så taning just nu. Hon har egna racelopp hemma, det är kul att se hur hon leker o håller på.
Nu väntar vi till andra helgen i Oktober när Zelma ska flytta hem till oss. Mer om det sedan.

Skrivet av Pias, 2009-09-26 10:50

Ja, idag flyttade vår kille, så tomt det blir! Jaja, vi har två kavr tills vidare men just han lämnar så stort tomrum!! Har ni helt valptomt? Hittade du hem till Atriz också?
Det var så fantastiskt kul att få se tre av Nikkis valpar! Så härliga och fina! Det gjorde de bra, Lolly & Nikki. :0)
Ha det så bra så hörs vi snart igen!
Kram från oss alla

Skrivet av Rebecka, 2009-09-26 14:43

Grattis till Lilleman! Vilken goding!

Skrivet av Madelene, 2009-09-27 22:31

Man tackar !!!!!!
Jag kan förstå att det är skönt att ha lite valpfritt nu har ju varit en tuff tid för er med alla djur och flytt.Här hemma torkas det däremot pölar så om du vill bli påmind hur det är med valp så är du välkommen hit :O)
Kram på er!!!!

Skrivet av Yvonne, 2009-09-28 09:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?