En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Livet går vidare...

Här kommer lite nytt på hemmafronten. Alla kattungar har rotat sig väl i sina nya hem, det känns jättebra för oss med deras nya hem. Roligt med så många kommentarer om deras härliga mentalitet, det är ju ändå det som är det viktigaste.
Lolly har åkt hem till sin matte Madde o lillmatte Signe i Dalarna och de tog även lilla Agnez , Azca har flyttat o Atlaz likaså, rapporterna från dem är positiva. Härligt när det samstämmer även för valparna.
Bjässen Amadeuz o goa Atriz är fortfarande kvar hemma. Det är mycket som ska stämma, det har blivit en del samtal o frågor men ännu inte hundra napp på nya hussar o mattar, men den som väntar på något gott..... Ska se om det blir nya bilder ikväll.
De är otroligt goa, kraftiga bebisar, idag vägde Amadeuz ca 7,5 kg o Atriz 6,4, så noga det nu går att väga dessa sprattelkillar.
Annars på hundfronten har Tessi ställts ut i Sofiero med 1,3, CK 3:e bästa tik. Kritiken var bara bra o utmärkt, det känns skönt.
Vi har även 2 tjejer som löper o väntar nu med spänning på den 3:e......

På kattfronten är det Mitzi o Elli som stortrivs i nya huset(det gör hundarna givetvis också med hela gräsmattan att springa på) de leker med varandra så det står härligt till. Det kommer i höst att flytta hit en vuxen hona, mer om det senare.

Sorgen är fortfarande enorm efter Stiina, idag när jag var på banken så bara det kom en sådan sorgvåg över mig, som alltid när jag är oförberedd, som tur var så var solen stark in genom fönstret o det kunde sett ut som att tårarna var pga av den. Obduktionen är inte klar ännu, det är bara att vänta, men jag vill ju ha min Stiina tillbaka istället, frisk o härlig som bara några veckor sedan.

Skrivet av Pias, 2009-09-15 16:16

Hej Pia,
Vi är så tacksamma att vi får ha Zara (numera kallad Zally) hos oss. Hon är en så mysig katt och trivs med både de stora och de små i familjen. Hon har både en busig och en lugn sida och väljer person att vara med efter humör.
Du och Nathalie är välkomna att hälsa på oss när som helst om ni är i 'krokarna'.
Kram från Monique & Familjen

Skrivet av Monique, 2009-09-15 16:31

Så skönt att du fått nya hem både till kattungar och hundvalpar!! :)
Har du en parning av hund på gång? Lycka till med det i så fall.

Skrivet av Madelene, 2009-09-15 23:26

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?