En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Växjö

Söndagen blev en väldigt bra söndag. Vi hade en trevlig o pratig resa till Växjö, Yvonne med Basenjin Travel och jag med Tessi o Lisette.
Väl där så var det bara att kasta sig in i ringen med Tessi och jo då det gick bra BIR-valp av 3 valpar och en bra kritik.
Domaren som var ifrån Finland fortsatte sin bedömning och slängde ut hundar med både 2:or o 3:or, Hjälp! Hur skulle detta gå med en "hårlös" Lisette, jo det slutade med 2:a bästa tik och CACIB, jättekul! fast lite surt då tiken som slog henne i Helsingborg tog certet igen framför ögonen på oss. Men jag är jättenöjd då Lisette visade sig väldigt alert och glatt.
Vi får satsa till våren igen. Nu är det bara Tessis Malmö valp kvar detta året.

På kattfronten är det fortfarande Mimmi och Emmi kvar hemma.
Mitzi åker till Norge snart för att paras, hon ska få sin 3:e kull nu innan hon kastreras.

Skrivet av Pias, 2008-11-03 20:54

Grattis!!!!!!! Gu va roligt!!!! det gick bra utan mitt sällskap eller det kanske funkar med alla Yvonne hihi.Kram o JA vi hörs i veckan :)

Skrivet av Yvonne, 2008-11-03 22:03

Hehe..trevligt att träffa er i Växjö..Glad ja tog med Lova för var nära hon fick stanna hemma då hon hade sträckt ryggen i fredags, men hon blev bättre under helgen och rörde sig bra på sön morgon..! Kommer ni till GBG?? Inte riktigt bestämt mig än om ja ska dit men blir nog så.

Hälsningar Lina och Lova;)

Skrivet av Lina, 2008-11-03 22:48

Tack, Grattis själv förresten! Till CACIB och till Lilla Tessie så fin tjej.!!

Skrivet av Lina, 2008-11-04 12:12

Stort grattis till dina vackra damer!!! Åh så kul!!! Vi kommer ev till Gbg utställningen. Jag jobbar på det i alla fall. :0)
Kram från Rebecka & lappisar

Skrivet av Rebecka, 2008-11-04 13:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?