En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Liten rapport om veckan

Jaha här händer inte så mycket på djurfronten nu, vi ligger i startgroparna för nästa helg. Då är det kattutställning på 2 ställen. På lördag är det här i Varberg en IDP-utställning som jag har anmält Eddie, Mimmi o Melitza till. Och på söndagen ska Eddie och Emmi ställas ut i skånska Höganäs. Det ska bli en rolig helg fast tuff för bebisarna.
Melitza o Eddie ska visa upp sig för ev intresserade nya ägare, ev kanske Emmi också, vi får se. Mimmi bara fusktränar inför flytten till Ylva o Cecilia i Strängnäs.
Felix flyttade för en vecka sedan och sist jag hörde gick allt jättebra, det har det gjort för de andra grabbarna Matzarini och Musse med, jag har fått bara bra- rapporter från ägarna. Det känns så bra.
Lolly har det också toppen, hon hade vid ett obevakat tillfälle satt i sig massa strösocker, typiskt Lolly, och mådde då inte så bra. Det hon inte kan komma på kan ingen annan göra heller.
Sedan har vi haft storfrämmande här också. Trix har varit o hälsat på med matte Therese. Han är så välmående och noga skött och bara så HÄRLIG! Gu vad jag älskar den hunden!
Han är mitt hundideal med sina fel o brister, jo han har det precis som jag.
Tack Therese för att du gör så bra för guldklimpen!

Skrivet av Pias, 2008-10-11 10:25

Lycka till nästa helg, jag tror nog att Mimmi är bäst trots allt. Lolly är inte ensam, Trazzel och faktiskt Akelah snodde våra krabbor i går. När jag kom in i rummet stod dom och mumsade för fullt på varsin halv krabba. Fick slita ut dom ur munnen. Dyra vanor !!! Kan det vara så att Trazzel och Lolly har samma pappa ????? Generna lyser igenom.
Vi längtar efter Mimmi, snacka om att Trazzel kommer bli sysselsatt när hon kommer.
Kram Ylva

Skrivet av Ylva, 2008-10-11 10:54

Hej!
Hoppas att det går bra för er i helgen! Vi hörs i veckan!Kram Yvonne & gänget

Skrivet av Yvonne, 2008-10-12 13:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?