En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Då har bebisarna börjat flyga ur boet..

Efter 2 kullars helt ua-besiktningar så har de små börjat att flytta
Musse åkte i fredags och det har gått jättebra, Matzarini åkte i lördags och det har också gått jättefint. Skönt för dem men det blir lite tomt härhemma. Felix åker denna veckan, men sedan är Mimmi kvar tills november. Melitza är fortfarande till salu, Eddie är inte riktigt klart med ännu och Emmi stannar hemma hos oss. Så är läget på kattfronten.
Lolly har flyttat till Madde och Signe i Dala-Järna, hon har det jättebra och bor i samma by som sin bror Ross. Det blev ju också tomt men Madde har mycket mer tid att lägga ner på Lolly än jag så det blir absolut bäst för alla.

Skrivet av Pias, 2008-09-29 16:21

Hej på er! Jasså lilla Lollly har flyttat nu blir nog jätte bra! Visst blir det tomt när alla bebisarna flyttar!Ni som haft så många med :) Tack för inlägget på min hemsida, kul att någon läser det jag skriver :).
Här är det tomt men samtidigt har en stor oro släppt och livet börjar se normalt ut ( så normalt den nu kan bli här) hihi.Gissa va galna Yvonne Gjort??!! jo hon har köpt islandshäst!Man lever bara en gång.............ang Malmö valp så skall jag kolla detta och återkomma.Kramar i massor ni e bäst

Skrivet av YVONNE, 2008-09-29 22:24

Nu går de alltså lättare att tömma diskmaskinen...
Höstrusket har kommit på allvar känns de som. Tänkte åkt in till affären idag, men vädret va bara så tråkigt, så jag blev innomhus istället!!
Kram och ha de bäst!!

Skrivet av Carina, 2008-09-30 19:02

Nu är Luma & Honda anmälda till Malmö valp!!!Vi hörs snart kram på er

Skrivet av Yvonne, 2008-09-30 19:29

Kom gärna och hälsa på nästa vecka ( kolla bara så jag e hemma vill inte missa er)!!!!!!! Ja det skall bli kul med utställning, en dag då jag bara kan vara jag :)
Kramar i massor

Skrivet av Yvonne, 2008-10-04 22:47

Kikade in oj vad de små har vuxit :-))
Lillkillen är ju bara sååå läcker , vill ha faktorn ligger på topp ;-)
Ska bli kul att se er på Lördag .
Kram och en massa nospussar till alla söta kissar

Skrivet av Suzan & Claes, 2008-10-07 20:26

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?