En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

En härlig helg!

Vilken helg det har varit. Vi var i Helsingborg på SLKs utställning på lördagen och resultatet blev: Tessi 3:a bt-valp med HP, Caddy fick en 1:a, Lisette 1 CK, 2:a BT o sedan slog Lolly till med 1:a BT och cert o BIM. Hjälp vad glada vi blev! Nathalie visade alla jättebra, hon fick ju lite hjälp av Yvonne(tack Yvonne för snygg handling), tack o lov när det nu gick så bra så vi hade 2 tikar inne samtidigt.
Söndagen då var bara Tessi o Lisette anmälda. Tessi blev BIR-valp och gjorde sedan 2 varv i stora ringen bland alla BIR-valpar, sedan fick vi gå ut. jättekul att ha varit med så långt. Lisette blev 2:a bt med CK.
Denna helgen lever vi länge på!

Skrivet av Pias, 2008-09-15 18:26

Stort grattis!!!!! Kommer in i morgon och kramar om er!! Så vill jag ha en lektion i alla dom här bokstäverna som alla kan utom jag ( känns de som).

Skrivet av Carina, 2008-09-15 18:44

Grattis syrran, hoppas ni kom hem före midnatt! Kaffet var ju inte klart!

Kram

Skrivet av Tina, 2008-09-15 19:25

Ett jätte grattis från mig och familjen!
Jag får stå päls över hela kroppen :)
Ses på ringträningen på onsdag!!
Kram

Skrivet av Yvonne, 2008-09-16 08:47

Jaha, då va de dags att gästblogga förstår jag eftersom inget händer på denna sidan.. Praktiskt eftersom jag inte har nån egen blogg..
I morse när jag skulle ut med Kapris skulle jag ha med min nya gps som jag inte vet hur den fungerar. Står där och "belar" i största allmänhet i dörren. Eftersom jag har Kapris lös dom första 100 meterna står ju han och väntar på mig,tror jag. Icke!!!!! När jag tittar upp e han inte där!!!!!!!!!! Klockan e nu 9.20. Klockan 15.00 hittar jag honom hos favoritkompis Jessika. Grannen har 3 löptikar och så Jessika upp till detta, då sticker man snabbt!! När jag då hittar honom e jag ju måttligt sur, så jag ropar att han ska komma, och de gör han. Men då e bakdörren låst, och jag ska ha in honom fram istället. De e bara de att då har han fattat att jag e sur, så han sticker uppp till Jessikas trappa och ropar -Hjälp Jessika, rädda mig!!! Matte e skitsur på mig, jag som haft så kul, varför fattar hon inte de?? De värsta e, för Kapris, att Jessika e inte hemma!! Ha ha!!! Men nu e han så lydig så!!!!!!!!!!!!
Ha de bäst alla säger gästbloggaren Carina

Skrivet av Carina, 2008-09-24 20:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?