En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

snart flygfärdiga...

Här kommer veckans skörd av bilder på kattungarna. Nu är de stora och så goa, fast när jag tex hänger upp tvätt, de hänger uppe ca 2 minuter sedan hänger jag upp det igen o igen o igen.. och när det är dax för den eviga turen o tömma lådorna, så kan jag längta till ett mindre antal katter hemma....
Vi börjar med boxaren Ecco som nu kallas Felix eftersom hans matte vill kalla honom det och då har vi också börjat med det, och han är en Felix. Bra val av namn!
Sedan har vi Matzarini som är min sovkompis, han ligger gärna hos mig på nätterna, Tessi blänger surt o undrar varför hon inte får.
Fuffa Musse som tack o lov ska bo med en hund, han är kungen(med mamma Ellis vakande öga på hundarna) inne med hundarna, han är jämt där de är. Så fort de tittar på honom så fräser han och går iväg med hög svans.
Melitza är sin mamma upp i dagen, hon är en pojk-flicke-drottning, fler ord behövs väl inte?
Mimmi hon är den busiga som alltid gör mest bus på mig, anfaller mig runt ett hörn och hänger i sopborsten, goa goa Mimmi
Sedan är det Eddie, Nathalies bästis,han hjälper mig alltid att tömma kattlådorna och när jag sopar upp kattsand och som helts ligger i famnen på mig framför tv.
Sedan har vi doldisen, hon är den svårfångade Emmi, när hon kommer så ligger hon gärna i famnen men det är mer sällan, hon ska ju vara kvar här hemma så hennes tid kommer, men så fin så är hon.

Skrivet av Pias, 2008-09-12 10:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?