En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Caddy har blivit pappa!

Idag har Caddy blivit pappa till 6 bebisar tillsammans med mamman Kia. Det blev dramatiskt då en bebisa låg ivägen och kom varken ut eller in. Men det är stora valpar, tror det var 4 hanar o 2 tikar, den ena tiken som var ivägen är lite mindre och var lite väl trött under första stunden, hoppas hon kryar på sig. Stror kram till Kia med matte!

På kattfronten är det nog helt klar att det blir kattungar, jag är så gott som säker. Men Elli har hittat en väg ut och varit ute på äventyr i förrgårnatt o igår morse. Nu är nog vägen blockerad och Elli i säkert förvar inne med Mitzi. Mitzi tjocknar och bor vid matskålen, tuttarna är bara lite rosa, Ellis är mera färg på o större. Men Mitzi hade så svaga förra gången också.

Våran Tessi och Pias Zorro-Ludde är riktiga terrorister, precis som de ska vara. Caddy o Lisette suckar och Lolly leker, fast när de försöker ta benen ifrån henne säger även hon till. Men vilken glädje detta gäng bidrar med, när det blir fnatt så blir det de riktigt ordentligt.

Ha en skön helg i solen!

Skrivet av Pias, 2008-05-30 18:40

Grattis till Caddy! Han är juh så fin.

Skrivet av A-M, 2008-05-31 07:44

Grattis till Caddy och Kia!!!!
Ja, de gäller att ha täta hus när man har innekatter. Nu gick de ju bra ändå som tur var.
Hur va de, skulle vi inte få höra mer om Danmarksresan???? Soppatorsk och nån missad båt eller liknande??? Va de kanske ännu mera??? Vill höra!!!!

Skrivet av Carina, 2008-05-31 11:45

kia hälsar att hon och alla valparna mår jätte bra! Alla har gått upp i vikt.Den som är mest gry i är hon som satt på tvären hihi.bilder kan ni se på min hemsida www.jonsson.snabber.se
Kram från Kia & Matte

Skrivet av Yvonne, 2008-05-31 20:36

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?