En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Havet

Jag måste bara dela med mig av en helt underbar kväll. Nathalie och jag åkte efter stängningsdax gatan ner som slutar på en parkeringsplats. Där tog vi ut hundarna och gick strandpromenaden in mot hamnen här i Varberg, förbi fästningen och en strand precis där färjan går till Grenå i Danmark. Det var vindstilla i det närmaste solen gick långsamt ner över havet, ungdomar och vuxna grillade på klipporna och massor av människor bara flanerade omkring som vi. Hundarna var sarliga över alla dofter och måsar omkring stranden.
När vi kom till stranden släppte vi hundarna i havet, Lolly tyckte väl sådär om att simma, hon minns nog inte förra sommaren, Lisette och Caddy däremot var helt galna. Caddy såg krabborna röra sig på botten och ville ta dem men fick nöja sig med en pinne som Nathalie kastade åt honom, sedan blev det race i sanden. När vi sedan gick därifrån såg vi förbudsskylten för hundar på stranden, vi hade kommit från fel håll, jaja så kan det gå men hundarna o vi var glada för den stunden. Sedan blev det stopp vid korvkiosken för lite kvällsmat och sedan gick vi tillbaka. VILKEN KVÄLL, den lever jag länge på.

Skrivet av Pias, 2008-05-10 10:04

Ja, du, hela livet går väl egentligen ut på från vilket håll man kommer eller??? Hundbadet i Varberg ligger ute på Getterön, så du hade en bra bit kvar. I Falkenberg finns också hundbad ute på Skrea, där vi har våran badhytt.
Ser fram emot lördag och Hässleholm och söndag med mh i Varberg, där vi träffas på båda ställena!

Skrivet av Carina, 2008-05-11 15:33

Viktigt att ta sig sådan stunder.....o missa en skylt har vi alla nog gjort någon gång :)
Skulle så gärna vilja va me på Mh:t .....dumma jobb :(
Vilken tid skulle det vara på söndag isf ( om platsen finns kvar vill säga)?
Annars får vi hoppas att det kommer en ny chans till hösten.
Skall du ställa ut Caddy i Hässleholm?
Ha det gott i solen så kanske vi ses på onsdag.

Skrivet av Yvonne, 2008-05-11 23:01

Nu är platserna bokade, men det kan ev vara någon tik som börjar löpa, det vet man aldrig.
Caddy får hålla sig hemma, han är en nakenhund nu, Det är bara Lisette som ska ställas på lördag, så inget mer bad för henne innan helgen, hon börjar också fälla nu (efter badet)
Japp vi syns på onsdag.

Skrivet av Pia, 2008-05-12 18:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?