En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Lite uppdatering

Jaja, jag vet, jag är urkass på att skriva här! Men jag hinner inte, eftersom jag inte har telefon hemma och då inte dator heller så är det bara i affären som jag kan skriva, vilket gör att jag varje kväll tänker att: det skulle jag kollat efter och där skulle jag tittat och min blogg....
Ni fattar va?

En rolig sak är testen på katternas ev maskanlag(typ birma eller siamesteckning) så är det gjort nu och varken Mitzi eller Elli bär på anlagen. Skönt att veta, det kan ju ställa till problem med ev hankattens anlag.

Jag letar fortfarande efter bostad, och efter någon bra människa till Trix o ev Lolly.

Lisette höglöper nu och Caddy är snurrig värre.

Helgen som var hade jag besök av Ylva, Akelah och Trazzel. Åh så kul och skönt att få sitta o "gagga" hund o livet i allmänhet. Caddy hade paradiset, Akela, Lisette löpte i början och Trazzel kom i höglöp, men det gick smärtfritt fast Trazzel gjorde skäl för namnet och tog sig in till Caddy o mig på natten, tack o lov inte den andra natten utan den första och då var Caddy inte intresserad något nämnvärt.

Nästa helg är det invigning här i affären, fredag o lördag hade vi tänkt, så ni som kan: titta förbi då!

Skrivet av Pias, 2008-03-05 18:30

Säger bara: skaffa mobilt bredband+laptop, suveränt!

Hade varit så kul att komma upp och hälsa på då, får se om det låter sig görastt

Ha det gott!!

Har ny mail waldweilers@live.se

Skrivet av Marie&Lapparna, 2008-03-06 01:28

Jaha, nu ska berömmet komma som utlovats i förra bloggen. Kompisar va inne och klippte klorna på sin blandis. Dom hade stora problem eftersom dom hade haft fel kloklippare i Falkenberg nånstans. Så dom kommer till Pias hund och katt med nerverna utanpå. Hade skaffat munkorg till hunden. Så kommer dom då till Pias och de e inga problem alls att klippa klorna.... Du har fått trogna kunder som e helt saliga för bemötandet dom fick hos er. Grattis.
Kan undra när Marie kommer upp, hon har ju snackat om de ett tag nu!!!!! Sköt om dig, så ses vi snart.

Skrivet av Carina, 2008-03-06 11:26

Jag ska inte ta åt mig hela äran, det var Lotta som klippte klorna då, men idag har jag gjort det på denna väldigt glada o trevliga hund och ägarna är så goa.
Ja du Marie nu har jag uppdaterat var är ditt besök???

Skrivet av Pia, 2008-03-06 17:05

Det kommer!!!!!!!!!!!

Skrivet av Marie&Lapparna, 2008-03-06 19:41

Lolly???
Du vet hur vi bor och hur vi har det och funkar....
:-)

Skrivet av A-M, 2008-03-08 08:04

Eftersom Pia har för mycket att göra får jag hjälpa henne me bloggen. Hon hade bra koll i går inför invigningen idag. Hon har fått de kanonfint i butiken, och ska bjuda både på de ena och andra idag. Alltså kaffe och saft me dopp. Så e de en massa extrapriser och gebortprylar, så jag hoppas de kommer mycket folk dit dessa två dagar med invigning och i all framtid.
LYCKA TILL PIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrivet av Carina, 2008-03-14 09:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?