En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

På plats

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Nu är vi installerade i Tvååker och Varberg. Caddy, Lisette och Lolly lever lyxliv nu, de springer på de öppna fälten rakt utanför huset, Goa Trix är tillfälligt kvar i Södertälje hos Jessika, min fd granne och kommer så att vara några veckor till, pojkarna bara slåss och med allt med flytt o så blev det lättast så här. Mitzi och Elli mår som drottningar men skulle nog vilja ta fåglarna utanför fönstret, men jag får väl gå med de i koppel ute en stund.
Jag har också fått igång min mail, nu är den pia.soderlund2@tele2.se, jag ska uppdatera min hemsida längre fram.
Ha en skön fortsatt helg!

Skrivet av Pias, 2008-02-09 14:39

Låter härligt!!! Snäll granne du har/hade. Ska genast ändra din mailadress i mina kontakter.

Ser fram mot dagliga uppdateringar..

Skrivet av Marie & Lapparna, 2008-02-09 15:17

Äntligen syrran! Vi har saknat din blogg och nu väntar vi på träningssällskap här i skogarna! Har den del att beställa nu, har liksom samlat på mej en del bra o ha saker som jag tänkt att skaffa!
Vi är ju friska nu också och skall komma på besök!

Kram Tina

Skrivet av doorkeepers, 2008-02-09 17:15

Jaha, så e de vi också som väntat på uppdatering. E ju van vid Maries och Annikas bloggar, och där e de ju oftast en om dan.... Jag har också lite saker jag sparat på. Bl.a ny sele till sommaren. De där me torkad lunga va kanon.. Bara svårt att få Kapris att göra sitt, ligg utan rullning. Sen va de me (här kommer Kapris och kollar vad som prasslar) Chicken Jerky, de va inte fel nån stans så att säga.... Jag visste inte va de hette, så jag va tvungen att kolla, därför prasslade de i påsen. Fick sms från dotera just nu, Limmo (blandis norsk skogskatt, tror vi) vill ha mjölk, Bowser( Main Coon) vill ha köttfärs, och Anna-Bell vill ha gurka. Hon har de lite körigt just nu, Anna-Bell e också Main Coon. Släkt me finsk lapphund kanske? . Har jag sagt att de e bara att säga till om du behöver hjälp.. Kan inte lova innan samma dag, beroende av dagsform, men kan jag så kan jag. Va inte rädd att fråga. Ha de..

Skrivet av Carina A, 2008-02-09 22:04

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?