En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Stolt mamma/matte

Idag har Nathalie och Trix tävlat sin första lydnadsklass 1. Det blev det utmärkta resultatet 151,5 poäng. Det är kanonsiffror med tanke på hur Trix och jag har harvat med 3:e priser. Dels är inte Trix den mest pigga, jobbvilliga hund som går på 4 ben, sedan är Nathalie 16 år och helt novis på att tävla, förut har hon bara tvärnekat till sådant. Nu började Lenas Ella löpa och det fanns en plats kvar, detta var i torsdags som Nathalie bestämde sig att göra ett försök. Inte förrän i morse började pirret i magen komma, men då med besked.
Lisette höglöper och killarna är inte riktigt närvarande. Caddyvet inte vad något betyder just nu, så med de förutsättningarna vågade Nathalie tävla. Det var nervösa minuter innan de var färdiga. Domaren var ganska hård, det tyckte fler än jag, men då är det ännu mer värt.
Så nu ska vi försöka anmäla oss till en inomhustävling i slutet av november, både Nathalie o Trix, jag o Lisette, så får vi se hur det går. Det ska vara dottern som slår mamma, men så kul det var och vad stolt jag är för båda två!
PS jag fortsätter nog att skriva här ändå, ska försöka länka bloggen till hemsidan.DS

Skrivet av Pias, 2007-10-13 15:26

GRATTIS!!! När man går in med "går det så går det" känslan i kroppen & inga större förväntningar så brukar det gå bra just för att man är mer avspänd än annars, starkt jobbat ändå!!
Lycka till nästa gång ni ska ut.

Skrivet av Marie & Lapparna, 2007-10-13 23:44

Hej du!! Är det inte dags att blogga snart!!!???

Tänkte bara berätta att nu har jag hittat min raskatt!!! En Norsk Skogkatt, 10 mån gammal, med alla papper från KKS!!
Bilder finns i min blogg (som det skrivs DAGLIGEN i*s*)

http://www.freewebs.com/waldweilerskennel/

Skrivet av Marie & Lapparna, 2007-10-25 17:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?