En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Byte av mailadress och valpuppdatering mm

Nu har jag äntligen en ny mail som ska fungera. den är: pia.soderlund2@gmail.com alltså samma början som förut men med annat slut.

Lisettes mage växer och hon är konstant hungrig så jag skulle bli väldigt förvånad om hon inte hade ett gäng bebisar gömda där inne:)

I söndags var jag i Oslo på kattutställning. Ellie blev Internationel Champion!! Ninja fick sitt fösta cert o jättefin kritik:) och lille Ossi tog BIV bland silverkatterna, jippie! Ellies syster blev Grand dagen innan och syrrorna fick träffas hos domaren. Det var en härlig dag i goda vänners lag och att det gick så bra var kul! Vi fick även en föreläsning om sibbar då Arina från Sibaris sibbar i Ryssland var domarelev hos våran domare. Härligt att höra hennes tankar.

Nu ligger Malmö-utställningen (hund)framför oss, jag åker ner med Tessie på söndag, vi får se hur det går, ingen kan glaga på att hon inte har päls, kammade henne igår, typ en hel hund låg brevid och det syns inte på henne.

Annars rullar tiden på, vi tris bra i vårt nya hus i Skällinge, det som fattas är lite tid att fixa till inne men det kommer tids nog.

Nu är det vår, idag har de sopat grus utanför affären!! Må så gott!!

Skrivet av Pias, 2011-03-15 14:59

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?