En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Gott slut och Gott Nytt År

Jag vill önska alla ett Gott Nytt År och hoppas det blir ett riktigt kanonår som kommer!
Jag sitter och funderar på året som snart är slut o summerar det. Det har varit ett bra år med mycket positivt, 2 härliga lappiskullar och massor av nya härliga människor i samband med valparna.1 kattkull som bara blev så bra och samma där, en massa härliga kattungeköpare. Vi har hållit oss på benen även om det finns flera händelser som hade kunnat stoppa det. Jag har fått en riktig smäll av en bästa vän som svek och det rejält, det känns hårt! men en massa nya o nygamla vänner som har gett mig så mycket stöd och fått mig o må bra.
Nästa år ska bli bättre! Jag känner mig peppad för att se till att det blir så, jag hoppas att jag kan dela med mig av den glädjen till er.
Vad som ligger framåt? ja nu ska vi äntligen flytta från detta hus som har ställt till det så mycket och jag är så glad för det, sedan när vi kommer i fas så blir det minst 1 valpkull och sedan blir det nog 1 kattkull också minst. Jag vill helst att mina båda silvertjejer ska få var sin men det gäller att hitta hanar som kan ge mig det jag vill ha, visst finns dem men de är inte alltid så lätta att hitta.
Nog svamlat från mig! Ha nu ett riktigt gott slut och jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Skrivet av Pias, 2010-12-29 21:23

Gott Nytt År till dig med!

Skrivet av Margita, 2010-12-29 22:07

Gott nytt år Pia =)

Skrivet av Tina Landin www.sibelinaz.se, 2010-12-30 22:31

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?