En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Växjö mm

Då har årets Växjöutställning varit och jag är jättenöjd, lilla Connie blev bästa valp av 5 valpar. Ingen av de stora var med, Tessies o Lisettes päls är inte utväxta ännu.

Här är det många tankar som snurrar nu, Lisette är tänkt att para till våren, med vem är inte klart. Tessie väntar 1 år och får chansen att ställas ut och gå sina älskade viltspår till våren, sedan blir det nog en valpkull till hemma, mer info om vem som ska ha den kommer men bra blir det iaf.
I kattvärlden hägrar en utställning i december, det ska bli så roligt, jag känner mig så taggad.
Det blir nog även kattungar nästa år. Vi ska börja med att HCM-testa damerna hemma i december, sedan blir det tankeverksamhet...

Denna veckan kommer Lisette/Caddy-valpar på besök, både Balder och Beddie o ev Bruno, vi ska hjälpas åt att få dessas "små" öron att peka uppåt:). Ska bli så kul att se dem igen. Ja Balder och Bruno träffade jag får några veckor sedan på utställningen i Halmstad, men man får aldrig nog av de små.

Skrivet av Pias, 2010-11-09 10:49

Hej Pia!
Hos oss går det bra med Betzy! fast hon är riktigt busig när hon är ensam hemma och älskar att äta sönder lite allt möjlig. Hon växer mycket och pälsen har blivit riktigt tjock och go nu:) kan skicka en bild på henne senare ifall du vill :) även betzys ena öra hänger fortfarande, men det tycker vi bara är gulligt:) hon fick se sin första snö igår och som med allt annat hon ser så försökte hon äta upp det, haha :)

Såg att du saknar e-mail osv..
mail: linda_hoglund4@hotmail.com
mobil: 0705950582
hemtele: 034617728

Skrivet av Linda, 2010-11-10 07:25

Tack Linda, jag är så tacksam för dina uppgifter, hemskt när datorn kraschar. Skönt att höra att det är bra med er, hm Lisette var ju sådan som valp, Betsy har nog ärvt det av sin mamma, och jag blir så glad om du skickar kort på henne och gärna kommer o hälsar på. Min mail är som tidigare pia.soderlund2@tele2.se om du skickar kort, välkommen!!!Pussa Betsy från oss alla.

Skrivet av Pia, 2010-11-10 22:12

Säger bara spännande Pia :O) kramar i massor!!

Skrivet av Yvonne Jonsson, 2010-11-14 17:43

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?