En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Nya bilder på snygga grabbar

Här kommer kort på Atlaz i Norge. Han är på den ena bilden bebisvakt åt 2 små chinchillaungar, Helt otrolig! Att han kan låta bli o ta dem utan han tvättar dem istället vilket de inte uppskattar enligt matte Line.
Sedan en härlig bild med Atlaz på isen.
Sedan har jag fått en bild på Fridolin(Atriz) taget innan snön invaderade vårt land, han bor ju här i Varberg så honom träffar jag ibland.
Det är så härligt att få följa valparna på väg genom unghundstiden, alla valparna har jag fått rapporter ifrån och det går bra för alla, några har tillfälliga problem att höra, särskilt ute i det fria, men det är ju normalt, sådana perioder kommer o går, fast de kan vara väldigt påfrestande för hussar o mattar. Men håll ut!

Skrivet av Pias, 2010-02-13 12:06

Vad fräckt att han passar chinchillaungarna! Jag har full träning med Bex att han ska acceptera katten i stallet där vi håller kurs. Men det går framåt men så långt lär jag nog aldrig komma så de sittar intill varandra och tycker om det :) Snygg lay out på sidan, blir nog kanon när den är klar.

Hälsningar
Cecilia
www.ciashundar.se

Skrivet av Cecilia, 2010-02-14 10:57

Din nya hemsida ser jättefin ut även om den inte är klar! :-)
Jodå, här har vi det bra i snön. Algot är numer en mycket glad utekatt men tjejerna får nöja sig med balkongen och det accepterar dem.
Alice är superfin tycker jag. Jag kan ju försöka ta ett riktigt bra kort på henne och skicka till dig!
Det där med hanne till Alice väntar jag lite med. Nu ska jag först hitta någon till Agnes och det lär inte bli det lättaste eftersom hennes pappa fick HCM :-(

Skrivet av Margita, 2010-02-17 22:29

hej!
vad roligt att se bilder på de "små" så fina så :) Detta med att inte höra det känner jag igen har säkert mkt med åldern att göra hehe.
Kram

Skrivet av Yvonne, 2010-02-17 23:44

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?