En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Pias' bloggis

Ellie o Matzarini

Efter ett väldigt bra nyår med hela familjen inklusive barnbarn o allt så är vardagen här, nja inte riktigt men nästan. Vi har sedan några dagar fint besök hemma, det är Ellie som har Matzarini "på rummet". Matzarini är ju Mitzis son med finska Punkku och jag är så glad att mina båda sibbdamer nu möts med sina båda linjer. Vi vet inte riktigt om det har blivit någon parning men vi tror det. Det ska bli så spännande, det är en "drömparning" för mig.

Nu på torsdag o fredag är det dax för Lisette o Tessi att ställas ut på My Dog, det blir skoj då jag inte hade tänkt ställa mer förrän tidigast i Tvååker nästa gång. Tiden o orken räcker inte riktigt till för allt jag vill, så nu blir det ett stort fokus på affären, där är det mycket på gång. Det känns så kul att sätta "tänderna" i.

Håll tummen för tjejerna!

Skrivet av Pias, 2010-01-05 11:00

Hej! Jasså det blev My dog :O) Håller tummar och tår för att ni kommer hem nöjda och glada. Hade tänkt åka dit men jag vet inte om jag vill ge mig i väg ännu. Jag blev ju klart lite sugen på att hålla dig sällsakp hehe vi e ju ett bra team jue.
Hoppas det blir bebisar av drömparningen :O)
Kram

Skrivet av Yvonne, 2010-01-06 21:34

Jag håller tummar för Ellie och Matzarini, det blir nog mycket spännande!!

Skrivet av Merja, 2010-01-07 20:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?